Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość any

Jaki kolor włosów pasu niebiesko-szarych oczu i jasnych brwi.?

Polecane posty

Gość any

Nie wiem jak sobie pomalować włosy ;( Boję się, że kolor który sobie pomaluję nie będzie mi pasował plis pomóżcie.!

Gość jtiv
a jaki masz naturalny kolor wlosow?

Gość to zalezy...
jaką masz karnację? Ja mam niebiesko szare oczy i dosć jasne brwi, ale nieco ciemniejsza karnację i włosy maluje zawsze na ciemny brąż - tylko bez połsyku złotego ani rudego :)

Gość any
Mam w miarę ciemna karnację skóry a mój naturalny kolor włosów to brunet ;)

Gość any
A czy do pasował by mi kolor włosów czarny.? ;)

Gość to zależy....
No ok, to uznajmy, ze możemy się do siebie porównać ;) Dla mnie czarny jest za ciemny. Wygladam blado. Co prawda nigdy nie miałam czarnych włosów, ale kiedyś użyłam jakiegoś baaaardzo ciemnego brązu i włosy były tak ciemne, że prawie czarne. Nie podobało mi się. Wyglądałam jakoś tak smutno. Ciemny brązik, ale nie za ciemny :)

Gość to zależy....
Hehe no ja nie mam odwagi na blond.... Raz w życiu miałam dwa blond pasemka w liceum :D Na pewno też zależy jaki odcień tego blondu.... taki jaśniutki popielaty myśle że może nie pasować.... ale o to już najlepiej zapytać fryzjera. Jak zawsze maluję włosy sama, to akurat jeśli chodzi o blond, to na pewno bym poszła do fryzjera :)

Gość any
Dzięki za radyyy ;********

Gość to zależy....
nie ma za co 🌼 :)

Gość afuj
any-mysle ze mozesz sprobowac czarny ,jesli masz ciemniejsza karnacje,ale przygotuj sie na to ze bedziesz wygladac powazniej i bardziej wyraziscie ,jesli sie malujesz-choc rzesy to powinno byc ok,choc moim zdaniem czarny jest taki pospolity i malo oryginalny,ja bylabym za blondem ,ale wchlodnych odcieniach ,czyli popielaty ,golebi ..czyli proponuje zebys zrobila sobie jakies cienkie pasemeczka z blondu skoromasz ciemne wlosy,to rozswietli twoja twarz i powinno ci dodac uroku a jeszcze jedna prpozycja-jesli jestes odwazna pokombinuj z czerwieniami tylko z tymi jasniejszymi,nie rubin np czy granat ,ktore podchodza pod ciemne bordo tylko te jasniejsze-bardziej rude,pieknie podkreslaja nieebiedkie oczy-staja sie wtedy jeszcze bardziej niebeskie i wyraziste ;)

Gość any
mi też się podobał ale już mi się znudził ;( myślę nad blondem, bo zawsze widzę dziewczyny z niebieskimi oczyma i blond włosami

Gość ja\\\
pomóżcie mi!!!

Gość ja\\\
nie moge dobrać koloru wlosów czekam na dobre rady.....;)