Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia5566

jak zaskoczyjć partnera w łóżku?

Polecane posty

Jesteśmy ze sobą juz prawie 2 lata i dobrze nam w łóżku ale chciałabym spróbować czegoś nowego, chce go czymś zaskoczyć ale nie mam pomysłu. Nie chce wystąpić przed nim w stroju nauczycielki czy pielęgniarki, wolę coś w wersji soft jeśli już to wole gorset i podwiązki. chciałabym może zrobić mu masaż ale nie wiem czy mi się to uda, chce czegoś z klasą, żeby nie zrobić z ssiebie niwyżytej wariatki ale zupełnie nie wiem co. Może kupie mu opaskę na oczy i piórko... Powiem, ze nie zaskocze pończochami i czarną obcisłą sukienką ponieważ często tak chodze ubrana i zawsze w pończochach i zawsze go taym podniecam. Nie wiem też czy na facetów działają świeczki, no i generalnie nastrój... Dodam, ze moj partner jest dosyć wstydliwy i generalnie nie prosi mnie o nic czego sama nie zrobie, więc nie wypytam sie go o nic bo mowi, ze dobrze mu tak jak jest :/ Nie próbowaliśmy do tej pory żadnych żeli intymnych więc też nie wiem na jaki sie zdecydować. To generalnie moj pierwszy partner z którym uprawiam seks a on miał juz kilka kobiet wiec nie chce z siebie zrobić idiotki jakimś durnym przebraniem albo czymś co bardziej go rozśmieszy niż podnieci... Proszę o poważne pomysły a nie durne komentarze :)

Gość o żesz kurka
no jest klka sposobów. mozesz na przykład zalozyc jakis super sexy komplet bielizny i koniecznie wysokie szpilki i zaskoczyc go tym ze tym razem to Ty bedziesz dominowac (oni to zazwyczaj lubią) mozesz tez mu zasłonic czyms oczy, i piescic cale ciało, polecam jadalny żel intymny. no sporo jest takich rzeczy... mozesz tez doprowadzic go do orgazmu ustami i połknąc sperme, to uwielbia chyba kazdy facet

Gość drente
Zapros kolege do lozka i poczekaj jak on wroci.Gwarantuje Ci ze wtedy bedzie zaskoczony:)

Gość o żesz kurka
Pozniej zwymiotuj na niego ta sperma i zliz to, to tez uwielbia kazdy facet.

Gość mmarekm
wysiąść z łóżka

Gość Najść go cicho od tyłu jak
leży i powiedzieć ŁAAAA

Gość Szukamkochankanasekssss
np. oralem

Gość Najść go cicho od tyłu jak
co prawda do dziś mam opuchliznę pod okiem, ale efekt był piorunujący. polecam.

Gość Babajagaekspertka
NAPIERDZIEC MU W TWARZ!!!!!

Gość Babajagaekspertka
ja tak zrobiłam, teraz mam zakaz zbliżania się do jego penisa. nie polecam. ostatnio chodzę jakaś niedopchnięta.

Gość Babajagaekspertka
NAPIERDZIEC MU W TWARZ!!!!!

Gość Lizok cip
Albo podeślij mu geja może rano zmieni zdanie???

Gość Babajagaekspertka
to naprawdę dobry pomysł. tak był miło zaskoczony że teraz zastanawiamy się by nie pójść na naprawdę ostro. polecam, nasze życie wzbogaciło się o nowe dźwięki.

Gość sdfgdht5jhtt
osraj go, tez masz problem po co go zaskakiwac..............niby taki niewinny w stydliwy a mial juzinne kobiety nieladnie ale mowi ci osraj go -zaskoczonie gwarantowane

Gość Lizok cip
Tak dosłownie osraj goooooooooooo na klate

Gość xxxLLLxxx
ja dziś zaskoczyłam mojego faceta; on leżał.. usiadłam na nim tyłem i zaczęłam machać pupcią jak murzynki :))) ależ był zadowolony! 3min i po nim,eh;);)

Gość hoł hoł
zrób mu loda

Gość tylko łapka
zatrzaśnij mu na małym łapke na szczury,na sto procent będzie zaskoczony,hahaha

Gość puh
Miranda ma rację. Monia oczekiwała czegoś innego. Poczytajcie sami siebie. Jesteście po prostu kloaczną bandą chamów.