Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwciaSS

JAKIE KSIĄŻKI KOBIECE?

Polecane posty

Gość EwciaSS
-Samotność w sieci , J.L. Wiśniewski -Opowiadania letnie, a nawet gorące J.L. Wiśniewski -Zespoły Napięć J.L. Wiśniewski -Lolita Vladimir Nabokov -Agencja Złamanych Serc Irena Matuszkiewicz -Gry nie tylko miłosne Irena Matuszkiewicz -Smak Świeżych Malin Izabela Sowa -Szczęście za progiem M. Kalicka -Kobieca Intuicja- Dominika Stec -Mężczyzna do towarzystwa-D. Stec -Cienka różowa kreska -L. Baratz -Zielone jabłuszko- I. Sowa -Miłość w stanie wyższej konieczności-K. Lubelska -Z całego serca - K. Leżeńska Witam serdecznie. Zapraszam gorąco na moje aukcje na allegro. Książki po wyjątkowo niskiej cenie ! http://allegro.p/item794477152_samotnosc_w_sieci_janusz_leon_wisniewski_hit.html (Pokaż inne przedmioty sprzedającego)

Gość panic
wszystkie książki Lauren Weisberger [diabeł ubiera się u prady, portier ubiera się u gabbany, w pogoni za Harrym Winstonem] w tematyce podobne są do seksu wielkim mieście, oprócz tego mogę Ci polecić Pozdrowienia z Kuala Lumpur Darii Saj. Jest to list pisany w Kuala Lumpur do dawno niewidzianej siostry. Bardzo ciekawie napisana książka, dostępna jest tylko na goneta.net, w innych księgarniach jej nie znajdziesz, ale warto przeczytać, bardzo wciągająca :)

Jeśli mowa o typowo babskich książkach, to Monika Szwaja bardzo przyjemnie pisze :) Dość słodkie te jej historyjki, ale zwykle mają choć trochę smaczku kryminalnego. Dla każdego coś fajnego, ogólnie rzecz biorąc :D Teraz czekam na "Gosposię Prawie Do Wszystkiego", wypatrzyłam na promocji w selkarze. Jak tylko "wchłonę" to podzielę się wrażeniami :) No, ale jestem dobrej myśli.

Jeśli lubicie sagi rodzinne to polecam "Cukiernie pod amorem" Małgorzaty Gutowskiej -Adamczyk. To napisana we współczesnym stylu pierwsza z trzech części książka, która jednocześnie przenosi czytelnika w XIX-wieczną codzienność.

ostatnio czytalam taka babska powiesc - 'uganiajac sie/goniac za harrym winston' nie wiem, jak to jest przelozone na polski, bo czytalam po angielsku i tytul oryginalny to Chasing HArry Winston ale zapomnialam autora :P

"Poczekajka" Katarzyny Michalak ksiazki Tess Gerritsen np. "Dawca" drugie nie kobiece, ale wciagajace, super sie czyta.

Wiecie co, ostatnio znalazłam na półce w księgarni książkę z kobiecymi opowiadaniami erotycznymi. Zaintrygowało mnie to i nawet pobierznie przeczytałam jedno opowiadanie, całkiem fajne. Powiedzcie mi, co myślicie o takiej literaturze?

mnie ostatnio polecono książkę "Kobieta Sukcesu", która można dostać w internetowej księgarni goneta.net i muszę powiedzieć, że warto ją przeczytać bardzo motywująca lektura, pozwalająca spojrzeć na siebie z innej perspektywy, napisana przez psychoterapeutkę, także dobra lektura