Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia1133

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Witam wszystkich! od 2 tyg mam straszny apetyt, nawet przytyłam 2 kg. Poza tym wczoraj mi się zakręciło w głowie ale tak przez pare sekund. Moje piersi są bardziej pełniejsze i nie wiem czy to dlatego ze przytylam czy moze jestem w ciąży...a dzisiaj rano obudzilam się z bólem pleców na samym dole. I nie moge się schylac..i czasami mnie zaboli brzuch na dole albo po prawej albo po lewej stronie.A i jeszcze cos miałam 2 miesiaczki w jednym miesiącu...tyle ze ta druga nie była tak bardzo obfita. Czy to jest możliwe ze jestem w ciąży? Chcę dodac ze zawsze się z chlopakiem zabezpieczamy, no chyba ze jest mozliwosc zajscia w ciąże przez tzw peeting?? To akurat czesto robimy...

Gość Gratulujemy młodej mamie

Gość jadzia66615
apetyt nie pojawia się na poczatku ciazy tycie tez nie jest zadnym objawem - na poczatku ciazy sie nie tyje bole kregosłupa w ciazy wystapuja ale kidedy dzwiga sie juz duzy brzuch wiec to zaden wyznacznik piersi na poczatku ciazy robia sie pełniejsze (ok 5 tyg ) ale równie dobrze moga byc takie z miliona powodów. przez petting nie zaszłas :o dwie miesiaczki i bole brzucha to raczej jakies zaburzenia hormonalne predzej niz jakas ciaza która troche sobie wmawiasz

Gość Lekarz__Ginekolog
Po przeprowadzeniu wirtualnego USG stwierdzam, że jesteś w ciąży :o

dostałam okresu a to juz 3 okres w ciągu 4 tygodni..i wkoncu nie wiem czy to objawy ciąży były czy na okres...