Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jumper x

Tako Jumper X

Polecane posty

Gość jumper x

Pytanie do posiadaczek wózeczka tako jumper x jak jest z jego wysokością? czy raczka do prowadzenia, nie jest zbyt nisko? czy ogólnie wózek nie jest zbyt niski, bo widziałam taka opinie. na wszystkich zdjęciach, raczka jest wyprostowana, czyżby opcja regulacji była w tym wózku zbędna? Nie widziałam wózka na żywo, ale na jednym zdjęciu, uchwyt był aż do góry podciągnięty, to sprawia wrażenie zbyt niskiego wózka niestety. nie chciałabym sie schylać do prowadzenia :/ mam ok. 170 cm. wzrostu :D Z tego co czytałam, to wózek bez żadnych zarzutów, ma bardzo dobre opinie :)

czesc, mam tako jumper x...rewelacyjny wózek:) co do raczki to jest regulowana, ja mam w srodkowym polozeniu i jest ok a mam 166 cm wzrostu....wiec dla ciebie tez pewnie bedzie dobrze....sam wózek nie jest niski, widziałam wiele wózków zawieszonych sporo nizej....swietnie sie go prowadzi, jezdzi gładko nawet po najgorszych dziurach w chodnikach, lekko skręca - mozna skrecac prowadzac jedna reką..naprawde warto go kupic:)

Gość bebecar wektor
mi sie podoba

ja tez taki mam, ale narazie jezdze po pokoju bo córcia za miesiac sie urodzi;-) ale wyglada super.

Gość fazasa
mialam go i po miesiacu poszedl do naprawy bo sie praktycznie rozleciał, zaczal skrzypiec, kolka sie odrywaly jak sie najechalo na dziure itd. lepiej zainwestowac w drozszy i lepszy wózek niż Tako. teraz mam Bebecar style AT i nie narzekam

Gość jumper x
czyli dam rade :) wózek zachwyca, widać ze wykonany solidnie, sprawia wrażenie stabilnego i bezpiecznego.