Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahahahahahahahah

gardze ludzmi ktorzy zdradzaja swoich malzonkow

Polecane posty

Gość każdy ma swoją hierarchię wart
ości bo dla mnie śmiecie to bezrobotni. A ja mam w chuj kasy i starczy zarówno na moją żonę jak i na dziwki

Gość a dla mnie śmieci
to księża

tobyś nie przesiadało na kafe i nie wrzucało wirtualnym laskom, których nie znasz. Hahahahaha to najwyraźniej desperat. - po co ty siedzisz, czytasz moje wypociny i sie pieklisz?:D slowa prawdy bola?:o

Gość a dla mnie śmieci
to takie wątki jak TEN

Gość ja tez nie lubie zdrady

Gość słowa prawdy
do hahaha powyżej

Gość a dlaczego zaraz
A gardź sobie jeśli się dzieki temu lepiej czujesz. Ja mam to gdzieś, podobnie jak i twoje zdanie. 🖐️

Gość Diodia2555
"zdrada fizyczna nic nie znaczy jak jestem kilka tygodni za granica to co mam zrobić? Trzepał się nie będę wolę wydymac jakiegos szmatławca, którego nawet imienia nie chce znać. A moja żona jest na całe życie" z jednej strony cos w tym jest..................

Gość twoje słowa haha
bawią, a ja się nudzę i z nudów z tobą klikam :-P

no widzisz ja tez z toba klikam z nudow:)a ty sie tak jarasz moja opinia:)wyluzuj:)

Gość akurat z tym się zgadzam
a najbardziej na qrestwie rodzica cierpią dzieci :(

Gość a co ty haha
medium jakieś, że czytasz w moich myślach i wiesz, że się jaram???? A jara mnie i to jeszcze jak jara - ktoś "z goła" inny niż ty, ale to chyba nie twoja bajka... Ja się nie jaram, ja się nudzę,...a jak się nudzę, to szkudzę, oj szkudzę :-P

Uprawiając seks z innymi kobietami nie zdradzasz żony i ją kochasz. A jeśli dowiedziałbyś się, że żona uprawia seks z innymi mężczyznami (dla samego seksu) a mówi, że kocha tylko Ciebie to też byś uznał, że Cię nie zdradziła?

Dla mnie zdrada jest wtedy gdybym miał kochankę z którą widywał bym sie kilka razy w tygodniu, wspólne wypady na miasto, kwiaty itp. To jest dla mnie zdrada. Ale wydymanie dziwki na wieczorze kawalerskim kumpla czy jakiejś malolaty na imprezie to dla mnie żadna zdrada. I tak rano nie będe pamietał jak sie nazywała i jak wyglądała Żeby zdradzić to trzeba zaburzyć emocjonalną część zwiążku. Idąc tokiem myślenia niektórych tu obecnych to tak samo zdrada może być zagranie meczu w tenisa z kumpelą - tez jest milo, też we dwoje i tez spoceni . . .

Gość a jak już się dowiesz

taka już niewdzięczna rola diabła . . . Na wstępie napisałem, że nie pochwalam takiej akcji. Ale taka jest rzeczywistość że łokcie trzeba od maleńkośći trenować do rozpychania. Coraz więcej jest takich lasek i to już niektóre bardzo wcześnie debiutują. A ta twoja nastepczyni należy do ludzi, którym nikt nie jest w stanie wejść na ambicję

Twojej zdradzie nie są winne małolaty czy inne laski które chętnie z Tobą idą do łóżka, tylko Ty - to Ty jesteś zdrajcą i to Ty decydujesz się na zdradę i za nią odpowiadasz a nie żadne panienki.

Gość diabeł topiki pomyliłeś

Gość do diabła wcielonego
jestes strasznie płytki żal

dokladnie, dla mnie ludzie zdradzajacy partnera to gorzej niz zwierzeta, nawet labedzie potrafia byc wierne w zwiazku:)

Gość Ło Boże hahahaha
a ty ciągle swoje, jednej piosenki się trzymasz? Już znamy tę twoja opinię na pamięć, co nie wpływa nijak na nasze opinie, he! :-P

i nie ma wplynac na opinie moralnego dna bo ono jest niereformowalne:o opinie wyglaszam do osob myslacych i zdolnych do uczuc wyzszych nie do zezwierzeconego motlochu:o