Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśśka23

Ślub na wrzesień 2014

Polecane posty

Gość Aśśka23

Planujemy z chłopakiem ślub we wrześniu 2014. Chętnie dowiem się co i jak trzeba wcześniej przygotować.

Gość przytulasek
o Jezusie ale sie uśmiałam!

Gość Aśśka23
Dlaczego się śmiejecie. Jesteśmy zakochani. Nie możemy wcześniej wziąść ślubu. To pierwszy możliwy termin. Dlatego pytam.

Gość prytulasek
Kochana nie wierze ze najblizszy wolny termin jest za 5 lat a nawet jesli to radze zadac to pytanie na forum za 3-4 lata a nie teraz!ale dzieki poprawilas mi humor troszke ;P

Gość Aśśka23
prytulasek, nie napisałam że najbliższy wolny jest za 5 lat tylko, że najbliższy MOŻLIWY, tak dla ścisłości.

Gość przytulasek
moj błąd przepraszam!rozumiem że chciałaś podzielic sie radosna nowina myśle jednak że to za wcześnie jeszcze.kochaj, pozwól sie kochac i uwielbiać i dbaj o związek.życze powodzenia

Gość vods
możliwy, bo dopiero wtedy będziecie pełnoletni?:D

Gość Aśśka23
No dobrze, ale coś przecież można przez ten czas zrobić. Tu jest chyba sporo różnych rzeczy do załatwienia. Sala, jakieś jedzenie, orkiestra, kościół, jakieś urzędy, wyciągi z aktu urodzenia, buty, suknia, obrączki, fotograf, limuzyny, zaproszenia, wieczory panieński i kawalerski no szok po prostu ile trzeba zaplanować ! Dlatego chciała bym to jakoś poukładać.

Gość lopk
poukładaj sobie najpierw w głowie.Boze dziewczyno ty na poważnie??

Gość makkakaka
Wiesz co, ja tu nie chce złośliwie jak większość :/ ale to chyba rzeczywiście trochę za wcześnie. Sale możesz zacząć szukać tak na 2 lata/1,5 roku przed ślubem, wcześniej po prostu mogą Cię nie zapisać, zespół, kamerzysta i fotograf podobnie, może być nawet rok przed. A reszta to na kilka miesięcy przed typu kościół, obrączki, zaproszenia, nauki przedmałżeńskie, ew. kurs tańca. Dokumenty potrzebne do ślubu typu akty urodzenia i tp. to dopiero na 3 miesiące przed, gdyż one są ważne tylko 3 mies. Mimo wszystko powodzenia :)

Gość Aśśka23
No to dzięki za pocieszenie. Jedynie vods wpadł na to dlaczego nie możemy się pobrać wcześniej. Mam 13 lat (muj misio 16), 8 wrzesnia 2014 kończe osiemnastkę. Dziewiątego zaplanowaliśmy ślub (ale może można 8 września?). Mam nadzieję że muj misio się nie rozmyśli ...

Gość wielka wredniara
trochę się zagalopowałaś...myślę,że jak zaczniesz szukać już w tym roku,to powinnaś na 2011 znaleść sobie wszystko.ja wszystko załatwiłam sobie w ciągu niecałego roku :D zaczęlam załatwiać w listopadzie 2008 a ślub był w sierpniu 2009. w takim krótkim czasie też się da.

Gość ja pieprzę
zabijacie mnie na tym forum :D

Gość hahahahahahahaa
ja zaczelam zalatwiac w styczniu 2009 slub byl w sierpniu 2009. 5 lat przed?? Zdazycie zerwac 10 razy

Gość fanka anka
tez topic zalsuguje na hit roku, asiu dziecku naucz sie ortografii, gwarantuje Ci ze do 18 bedziesz jeszce z 10 razy planowala slub. A zastanawialas sie skad wezmiesz kase na wesele?? A potem na zycie?? jesli nie to zrob to bo czeka Was rozwod po pol roku

Gość mattusch
Witam polecam atrakcje na wesele www.imprezowybox.pl obsługa cała polska dojazd gratis