Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

erynia

oboż narciarski w prezencie?

Polecane posty

Wraz ze znajomym jesteśmy rodzicami chrzestnymi syna mojej siostry, który jest w ostatniej klasie gimnazjum. Z racji tego, że jego urodziny są na początku roku, to zbiegają się trochę z Bożym Narodzeniem. I mój znajomy wymyślił, żebyśmy tym razem sprawili chrześniakowi większy prezent wspólnie. Wymyślił taki obóz http://www.ok-tours.com.pl/index2.php?i=zima&j=zima/narciarskie ta wersja dla zaawansowanych. Co myślicie o takim pomyśle? Może i faktycznie dać mu coś raz i porządnie niż rozdrabniać się i wymyślać rzeczy, z których nie będzie zadowolony?

Gość a ile to kosztuje

No kosztuje tak około tysiąca, a jeśli zdecydujemy się teraz, to będzie zniżka. Ogólnie zimowisko przedstawia się bardzo dobrze i nie jest aż tak drogie jak inne. Zakwaterowanie dość komfortowe. Najważniejsza jest ta szkółka narciarska - myślę, że się ucieszy. Szarpnęlibyście się na taki prezent?

Gość ja myśle ze to super pomysł
tylko może uzgodnijcie z rodzicami kiedy chrześniak mialby jechać bo szkoła itp wiec moze w ferie...

Gość Alexxxxxxa
Jeżeli chłopak jeździ na nartach, to pewnie będzie bardzo zadowolony z tego pomysłu.