Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mika121

Do facetow.

Polecane posty

Witam! Ten temat kieruje do mezczyzn poniewaz woguel ich nei rouzmiem. A mzoe ttafi sie taki ktory bedzie hccial mi pomoc. A mianowicie facet ktory m isie podoba od dluzszego czasu ma watpliwosi tzn mowi mi ze cos do mnei cuzje ale sam nei wie jak to nazwac ze chcialby sprobowac ale sie boi. myslalam ze to tylko kobiety miewaja takei watpliwosci. Co sie mzoe za tym kryc. czemu sie waha?

Gość Przybysz z Zimbawe
Hm.. rożne. sprawy osobiste.. i rodzinne zależy w jakim jest wieku.. Wiek wiele tłumaczy..

Gość gyjnbcdr
nosz kurrrrrrrwwaaaaaa napisz to po polsku :D

facet ma 28 lat. wiec jest dorosly i jak m isie ywdawalo do tej pory w jakis psosob stabilny emocjonalnie

Moje wyjaśnienie (bez pokazywania foty Twojej): facet chce Cię puknąć ale ma teraz na oku fajniejszą dupeczkę i nad nią pracuje. Musisz zaczekać na swoją kolej więc sprzedaje Ci kit o jakim piszesz. Nie bój, przyjdzie czas- przyjdzie i jedzenie, jak klasyk Red Bull rzekł w reklamie 🖐️

A wiec jednak stereotp ze facetom chdozi tylko o sex..to przykre. a co jesli znam go juz bardzo dlugo i wczesniej nei wykazywal zainteresowanai moja osoba a teraz to robi?

A co do tych waszych wymagan to jesli chdozi o mozliwosci oddechowe to ich brak :P jak myslsicie mzoe dlatego sie waha?

hehe nie ma takiej opcji. Ja iwem ze wy myslicie penisem ale w takim razie gdzie tu miejsce na uczucia?

eh wy to juz pewnei caly album zdjec jaksi dziewczyn z frum macie co :P a ja woel osbei pogdybac i ytle :P

alez doprowadzily. utwierdzilam sie wlasnei w przekonaniu ze kazdy facet mysli tylko fiutkiem