Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Karolinofon

Gdzie tkwi problem.We mnie czy w innych?

Polecane posty

Witajcie, mam problem,od jakis dwóch lat,może dłużej mam problemy zdrowotne. Zwłaszcza z zoładkiem,lekarz stwierdził,ze to zespół jelita nadwrażliwego.Dostałam leki,zażywam je i jest lepiej. Do czasu ... jak sie zdenerwuje boli mnie zoładek,mam biegunke, najgorsze jest to,że jezdze autobusmi. Non stop myslę,ze przydarzy mi sie to w drodze,koszmar. Nie pozowala mi to cieszyć sie życiem,normalnie funkcjownować. Należe do osób generalnie nerwowych,wybuchowych i wrażliwcyh,chciałabym potrafić się wyluzować i potocznie mówiac wiele spraw po prostu olać,ale niestety nie potrafie. Myslę też,że jest w tym troche winy mojej mamy. Pna tez nalezy do takich osób,wprowadza nerwową atmosfere, od kiedy pamietam lubi pokrzyczeć.Kocham ją,ale wiem,że to też przez te atmosfere w domu. Mam kochającego mnie narzeczonego,przyszłego meża na nim sie wyzywam,a potem płacze,że jestem okropna ...błedne koło/.Dlaczego nie potrafie być spokojna ,cicha i mówić tylko miłe rzeczy.W kłotni potraie ciąć jak brzytwa , bez litości. Skąd we mnie tyl nienawiści.Sama czasem sie dziwie soebie. Mam udane życie,skonczyłam dwa kierunki studiów,pracę też mam dobrą,jestem atrakcyjna,wiec w czym problem? Może to wina pośpiechu w jakim żyje,ciągle sie spiesze, ciagle tyle na mojej głowie. Mam 27 lat ,a czasem czuje sie jak staruszka i zastanawiam sie gdzie ta wesoła dziewczyna.Na jej miejscu jest stara i zrzedliwa baba! Nie wiem czy te dolegliwości nie biora sie z kiepskiej formy psychicznej. Naprawde nie wiem. Marze o rodzinie,dzieciach i spokojnym zyciu,ale nie wiem czy moim " sposobie bycia " to mi sie uda"? Jak odnależć radość zycia? Jak uwolnić sie od apodyktycznej mamy? Gdzie szukać odwago do własnego życia? Poradzcie mi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować