Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eurydykaaa

mamy pomożcie

Polecane posty

Gość eurydykaaa

kochane pomozcie :* otoz jestem po krwawieniu z odstawienia i wlasnie boli mnie podbrzusze , mam wrazenie ze jest nadmuchane, dodatko boli mnie głowa i się dziwnie czuje, od wczoraj mam lekkkie brazowe plamienie i nie wiem czy tak ma byc czy zaszlam w ciaze. To byly moje pierwsze pigulki, ale nie ukrywam ze obawiam sie ze to mzo ebyc ciaza. Bo bol podbrzusza po okresie nigdy tak nie miałam;/

Gość eurydykaaa
prosze o pomoc:)

Gość praawdopodbnie doświadczasz
obkurczania się macicy po okresie lub masz wzdęcie i mylisz ból brzucha z bólem narządów rodnych. Zresztą, ja po okresie, jak już plamię na brązowo to mam takie bóle, jak opisujesz, macica sie obkurcza i stąd ten ból i wzdęcie.

Gość eurydykaaa
tylko ze moje podejżenia wynikają z faktu braku 3 pigułek , 1 w drugim tygodniu, i 2 w trzecim w 3 tygidniu bez pigulek kochalam sie do konca w niedziele a w pon dostalam krwawienie, bo organizm pomyslal ze je odstawialm, i mozlwe ze zaszlamw ciaze w 3 tygodniu ? a biegunki z przyczyn biegunkowych poszly....wiem ze powinnam sie dodatko zabez. ale chyba chce byc w ciazy i dlatego teraz ytam.