paulapaula 0 Napisano Październik 24, 2009 wspólżyłam ze swoim chłopakiem dzień po okresie czy moge być w ciąży??? mam dziwne bóle brzucha.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adi_P Napisano Październik 24, 2009 jak najbardziej tak jestes w ciąży moje gratulacje za kilka miesiecy zostaniesz mamusią :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gratulujemy nowej mamusi Napisano Październik 24, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulapaula 0 Napisano Październik 24, 2009 ale to jest mozliwe przeciez po kresie sa dni nie płodne a jest tydzień czasu po stosunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jenkamała80 0 Napisano Październik 24, 2009 Nie jesteś w ciąży-SPOKOJNIE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i poszły konie po betonie. Napisano Październik 24, 2009 dziewczyno ciesz sie ze jestes w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulapaula 0 Napisano Październik 24, 2009 a z czego mam sie cieszyc...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antiIII Napisano Październik 24, 2009 http://kobieta.interia.pl/seks/kalendarz-intymny?contraceptive_Length=28&contraceptive_Day=5&contraceptive_Month=01&contraceptive_Year=2009&s=Oblicz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jenkamała80 0 Napisano Październik 24, 2009 paulapaula zapoznaj się z wykresem dni płodnych i niepłodnych.o odczuwam że jesteś jeszcze bardzo młodziutka i mało wiesz o tym wszystkim o czym powinna wiedzieć dziewczyna która zaczyna współżyć z chłopakiem.A naprawdę warto trochę poczytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulapaula 0 Napisano Październik 24, 2009 doriana to twoim zdaniem nie jestem w ciaży??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jenkamała80 0 Napisano Październik 24, 2009 Osobiście uważam że NIE.1 dzień po@ nie jest dniem płodnym.Zdania są podzielone na ten temat ,ale w większości mówi się że dni płodne są 14 dni przed spodziewaną@.Ale odwiedź ginekologa jak już zaczęłaś współżyć z chłopakiem i wypytaj go o takie rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jenkamała80 0 Napisano Październik 24, 2009 Osobiście uważam że NIE.1 dzień po@ nie jest dniem płodnym.Zdania są podzielone na ten temat ,ale w większości mówi się że dni płodne są 14 dni przed spodziewaną@.Ale odwiedź ginekologa jak już zaczęłaś współżyć z chłopakiem i wypytaj go o takie rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach