Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lattee

w drodze do doskonałości

Polecane posty

Gość Lattee

Witam . Chciałabym pozbyc sie kilku kilogramów i szukam chetnych , wytrwałych dziewczyn , które nie poddadzą sie po kilku dniach . Słuze wsparciem , fajnie byłoby dzielic sie spostrzeżeniami i czasami razem ponazekac. Czy jest ktoś chetny? Opracowałąm juz plan działania.Który jutro wcielam w zycie

Gość svdaa
A jaki to plan? Napisz coś więcej jutro. Życzę powodzenia:)

Gość Lattee
Czesc . Nie było mnie kilka dni poniewaz miałam ograniczony dostep do internetu, co sie zdarza bardzo rzadko i od dzisiaj juz bede codziennie . Plan wcieliłam w zycie , a o to moje zasady: Sniadanie serek wiejski lub ser biały z jogurtem + 2 kromki pieczywa pęłnoziarnistego lub bułka, czasami pije kawe lub herbate II sniadanie to co na pierwsze lub jogurt, albojakas sałatka warzywana z jajkiem Obiad mała porcja ryzu, makaronu (40g), piers z kurczaka , warzywa, jakas mizeria albo sałatka podwieczorek jogurt, owoc( w zaleznosci o której ide spac czasami pomijam podwieczorek) kolacja warzywa gotowane z jogurtem, serek wiejski z połówka bółki, sałatka z tunczykiem albo jajkiem Do obiadu i kolacji dodaje troszeczke oliwy. Wieczorem pije siemie lniane (1 łyzeczka) Ograniczam kawe staram sie pic tylko jedna, w razie kryzysu 2 woda , herbatki owocowe, herbata mietowa , zielona ( rzadziej , bo czuje sie po niej napomowana jakas ) To tak ogólnie . Bede pisała co jem i licze na Was. Zapraszam :-)

Gość Lattee
Na pocztek mój dzisiejszy jadłospisik: 7:30 kawa z mlekiem 8:10 bułka z ziarnami serek wiejski 150g 11:30 100g sera białego chudego z jog, 2 rzodkiewki, pół bułki , herbata z cytrynką 15.20 1/2 szklanki makaronu pęłnoziarnistego, po kilka rózyczek kalafiora i brokuła, sos winiary "pomysła na kurczaka z przyprawami" z 1/2 opakowania , malutki kawałeczek piersi ok 60 g 18.30 kawa 2 w 1 po 20 zjem kolacje serek wiejski i poł bułkieczki małej i to tyle na dzisiaj :-)

Gość Lattee
Widze, ze nie mam chetnych do wspólnego dietkowania . Moze zachece kogos po osiagnieciu jakiegos małego sukcesiku . Wazenie w sobote rano:-) Dzisiaj 8:00 kawa 2w1, serek wiejski , bułka pęłnoziarnista 11:15 pół bułki ,120 g rera białego chudego z jog nat 15.30 2 ziemniaki, 2 jajka, 200 ml kefiru, kapusta pekinska z łyzeczka oliwy, kilkoma oliwkami i przyprawami 18:40 jogurt 22:00 pół bułki ,120 gr sera białego chudego z jog nat, kawa 2 w1 , kilka oliwek z rana i wieczorem pije łyzeczke siemienia lnianego z woda. W ciągu dnia woda, herbata mietowa, zwykła z cytryną. Miłej nocki

Gość lumena 22
są, są ale szczerze to nie chce mi sie codziennie opisywac co zjadlam. jem podobnie jak Ty. poza tym duzo jezdze na rowerku stacjonarnym. a Ty cwiczysz cos czy tylko dieta?

Gość fascynujące są te nowe tematy

Gość lumena 22
po prostu typowe dla forum o nazwie DIETY. co Ty bys chciała tu fascynującego?

Gość Lattee
Witaj Lumena 22 :-) Ja nie cwicze ale mam prace fizyczna i to mi wystarcza:-) 7:30 kawa 2w1 8:00 pół grejpfruta, bułka z ziarnami, serek wiejski 11:30 kawa 2w1, ser 120 g biały chudy z jog, pół małej bułki 15:30 1/2 szkł makaronu pęlnoz, brokóły, kalafior ok 40 g piersi , 1/2 pomysłu na kurczaka z ziołami 18.00 pół grejpfryta 19.15 2 marchewki , jogurt ze zbozami i sliwka jogobella jeszcze zjem kolacje po 22 bo dzisiaj pracuje w nocy jeszce nie wiem co. Lumena jak Ci minął dzien?Pozdrawiam

Gość Osz kurczaczek
witam;D z chęcią się do Ciebie dołączę ;) Lattee powiedz coś o sobie..ile ważysz? ja 64 przy 165 wzrostu ;(( gdybym ważyła 60 byłabym już zadowolona :) a Ty ile chciałabyś zrzucić?;>

Witaj Osz kurczaczku :-) Widze , ze mamy tyle samo wzrostu:-) Zrobiłam stopke, zeby wszystko było jasne. Zważę sie w sobote rano to zaktualizuje:-)

Na kolacje zjadłam jeszcze mała bułeczke z ziarnami , 150 g serka homogenizowanego ( dodałam zioła ) i kawałek ogórka.