Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butterflyyyyy

nieatrakcyjni trenerzy w szkole uwodzenia,czy to ma sens?

Polecane posty

Gość butterflyyyyy

chciałam się zapisać na weekendowy kurs uwodzenia ale jak zobaczyłam kto prowadzi te zajęcia to zwątpiłam.Ci państwo zupełnie nie byli atrakcyjni czy chociażby eleganccy/modni. Czy brzydki człowiek może się nauczyć i uwodzić?

Gość mało tego.......
brzydki człowiek moze byc super atrakcyjny, miec ogromne powodzenie i byc swietnym uwodzicielem. czemu nie?

Gość butterflyyyyy
.."brzydki człowiek moze byc super atrakcyjny ..." :> how ???

Gość mało tego.......
nie urodą się mierzy atrakcyjność, jeśli tego nie wiesz, to nie masz pojęcia o uwodzeniu ;)

Gość mało tego.......
i pewnie dlatego potrzebne ci szkoły uwodzenia :)

Gość Kabolla
Nie, to nie ma sensu. zaden kurs uwodzenia nie ma wiekszego sensu dla jego uczestnikow, za to ma sen dla organziatorow. Oszczedz kase i badz soba.

Gość butterflyyyyy
mało tego... - nie przeczę ,pewnie o uwodzeniu wiem niewiele więc chciałam na ten kurs tylko nie wiem czy się nauczę czegoś ..czy to coś da

Gość mało tego.......
wczytaj się w rady z cosmo ;) a tak poważnie mozna na ten temat nawet w internecie znalezc mnostwo publikacji, tekstow, moze poszukaj? nie musisz wydawac pieniędzy, kabolla ma racje

Gość kursy maja na celu jedno
nabic kieszenie kasa pseudo nauczycieli. Pytasz sie czy cos sie nauczysz? raczej nie bo taka sztuka podrywania jest niewatpliwie sztuka przez duze S i do tego nie wystarczy weekend czy dwa lecz długie miesiace w ktorych poznajesz sposob myslenia, bycia i postrzegania ludzi przez kobiete. Wiesz co powiem Ci tak idz przekonaj sie , odwaz. Ta cała sztuka opiera sie na dwoch zasadniczych czynnikach pierwszym jestes Ty i Twoje nastawienie ( pewnosc siebie lecz nie zadufanie) a druga jest wlasciwe wejscie w swiat kobiety.

Gość butterflyyyyy
tam podobno jest wiele treningów twarzą w twarz kobiety z mężczyznami , trenerzy obserwują i oceniają,no raczej sama nie przećwiczę różnych sytuacji

Gość butter
nie doczytałem TY jestes kobieta?

Gość butterflyyyyy
tak ja jestem kobietą.