Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok dla...

szok dla psychiki............

Polecane posty

Gość szok dla...

Gdzieś dwa lata temu dyłam na sylwestrze u dobrej koleżanki i zostałam zgwałcona do dzisziaj nie moge się pozbierac. Mam męża ale nie współzyje z nim normalnie, bo sex mnie nie cieszy, ale on ma ochote codziennie a ja nie ci niestety tak chyba będzie do końca życia. A wy macie tak samo ????????????????????

Gość Kabolla
Mamy dokladnie odwrotnie. :)

Gość autorka tematu................
Ale to dla mnie bardzo często nie jest przyjemne bo nie mam ochoty na sex.

Gość a no to moze poszlabys
do jakiegos psychologa czy cos

Gość malolato przestan
pierdolic glupoty, nikt ci nie wierzy

Gość autorka tematu..........
Wiesz co chciała bym pir*****c głupoty ale nie moge bo to jest w mojej podświadomości a jeśli ty tego nie przeżyłaś lub przeżyłeś to nie wypowiadaj się bo za przeproszeniem g****o wiesz a to niestety zostaje na całe życie...........

Gość malolato przestan
pierdolic, na pewno ci kafe pomoze zwlaszcza jak ci inne powiedza ze mialy tak samo HAHAH jakbys miala problem to bys szukala pomocy, a ty tu po prostu szukasz sensacji, a ja jestem od tego zeby takim pipom jak ty pozamykac mordy

Gość nie kłóćcie się dziewczęta

Gość Kabolla
I czego durna babo oczekujesz? Ze powiemy "tak, tez tak mamy". Tez nas dwa lata temu zgwalcono na sylwestra u kolezanki. I tez Kur...wa nie mamy ochote na bzykanie z mezem???!!!!!!!!!!!!! Popieram przedmowce, ze szukasz sensacji na forum. Wiec daj se siana!!!!

Gość autorka tematu.........
Do "małolato przestń" jeżeli uważasz ze kazda wypowiedź to jest prowokacja to jesteś idiotą/idiotką inie wypowiadaj się na ten temat bo h***a wiesz a dużo gadasz.A poza tym to ja jz byłam u psychologów i nie kazdemu pomagaja a jesli ktoś nie zrozumie to niech się odpierdoli dosłownie mowiąc.........

Gość autorka tematu............
Wiecie co myślałam że to jest normalne forum no ale coz jeśli nie to węźcie i siewalcie wszyscy jakoś sobie sama poradze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość Kabolla
No pewnie. Dwa lata bez bzykania dalas rade to i teraz sobie poradzisz. No idz sie osmarkac w samotnosci i przestan szukac durnego poklasku.

Gość malolato przestan
no wlasnie, sama sobie poradzisz autorko z tym problemem, bo fakt ze inne maja tak samo i tak by ci nie pomogl. A teraz idz stad i nie wracaj, nie chcemy cie tu.

Gość autorka tematu................
"Kabolla" jak nigdy to tobie zyczę żeby cię zgwałcono i jeśli wtedy będziesz mogła wtedy się wyżalic na jakims forum to żeby cie zeszmacono tak jak mnie. I wtedy poczujesz to co ja teraz..........

Gość Kabolla
Wiesz co palo jedna. Mam tak zrypany dzien, ze powiem to teraz. Tak zgwalcono mnie. Nie, nie pisze o tym na forum. Ty debilko ty jedna. Spadaj bo wkur...wiasz mnie niewymownie!!!!!!!!!!!!!!!!! Wypad!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kromka123
było ruchanie analne ?