Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluszowaAaAAa maskotkaAaAAAAAA

Bardzo proszę, niech mi ktos pomoze z angielskiego !

Polecane posty

Zadanie 1. Complete with the correct form of the verbs in brackets.Give short answers where possible: A): a)Where's your sister? b)____________(travel) a lot. a)____________(she/work) every day? b)No,________.She___________ (not work) on Thursdays and Fridays.But she doesn't really like_______(go out).She enjoys _____(spend) time with her friends at home.She loves________(watch) videos.It________(relax) her. B): a)Would you like _________(come) to the college dance with me? b)Oh, no.I'm sorry,but I can't _____(dance) a)Oh,come on.I'm sure you can ______(dance) when I'm very well. b)Sorry,but I only______(dance) when I'm alone in my room.I hate_____(dance) with other people. Zadanie 2. Match the questions with the answers. 1.What kind of music do you like? 2.Who's your favourite singer? 3.How often do you go to the cinema? 4.Do you like comedies? 5.What do you think of Julie? 6.Do you go to the gym alone? 7.What do you do in your free time? 8.Can you speak Japanese? a.yes, I do.They're great fun. b.She's great. c.No, I can't d.Rock. e.I surf the Internet. f.No , I don't .I go with my wife. g.twice a week. h.Frank Sinatra. Zadanie.3 Match the opposites. 1.young 2.short 3.chubby 4.long 5.fair 6.new a.slim b.old. c.tall d.dark. e.old f.short Zadanie 4. Circle the correct words. 1. Lucy- Hi ,Maria.This is my friend Tom.He's an/the actor. Maria-Hello,Tom.Nice to meet you. Tom-Hi. Maria- Are you the/an actor in a/the new film Flatmate? Tom- Yes,I am Maria-It's a/- great film! 2. Jane-This is a/the picture of my friends in the/- Scotland. Kate-Who's a/the woman with a/the long dark hair? Jane-That's Sally.She's a/the dentist. Kate-She looks like my sister,but my sister has the/-short dark hair and she's a/the reporter. 3. Harold-I want to buy a/the gift for my brother,but I don't know what to get. Shop assistant- Does he need a/the watch? Harold-Well,his watch is an/- old,so I guess he needs a/- new watch. Shop assistant- Here ,have a look. Harold- The/A brown watch is a/- nice .How much is it? Zadanie 5. Complete the blanks with the correct word. man________ ___________wife boy________ brother_________ ______actress Za każda pomoc szczerze bardzo dziękuję....

Gość trhrkiry
hahaha spryciura, myslisz ze komus sie bedzie chciało ? nieuku ucz sie a nie tutaj prosisz o niemozliwa pomoc.. :O pozatym to taki proste..miałam sie jzu brac do pisania ale patzre boze ile tego.... :O

Gość nie ośmieszaj się
to prościutkie ćwiczenia i bardzo tobie potrzebne, skoro są dla ciebie trudne bierz się do roboty

trhrkiry! jestem przekonana , że nie rozumiesz ani jednego zdania ale wymądrzasz się że ho ho

Gość retulutou
o boze kochana naprawde się nie osmieszja przeciez to jest takie proste.. :O kurde zal.pl

Gość 2....P
1.d 2.h 3.g 4.a 5.b 6.f 7.e 8.c

Gość trtrr3tr
kaska jeb sie na ryj młolato..

Gość do kaśka n
dziewczyno popatrz na te ćwiczonka najpierw naprawde są banalnie proste

Gość i zawsze znajdą się ćwoki co
pomogą a autor coraz głupszy i nic się nie nauczy

Gość 3.......p
1.b 2.c 3.a 4.f 5.d 6.e

Gość pluszowaAAAAAaaaAA maskotkaAaa
ej no moze dla was proste ja chodze do 1 gimnazjum i 1raz w zyciu mam angielski bo w podstawówce miałam niemiecki kilka lat:(a nie stac mnie na korepetycje....no ale skoro nie chcecie pomoc szkoda, tak czy inaczej zycze wam milego dnia i pozdrawiam serdecznie.

Gość ewgfsekjrlyu
myslisz ze jak bedziesz taka słodka i niewinna to ktos sie ulituje... a ja ci nie zycze miłego dnia.. :)

Gość 12345678909876543211
a ja jestem w 6 klasie i umiem to :O gdybys sie uczyła umiałąbyc ty nieuku jeden nieuk nieuk nieuk

Gość 4....p
A czwerte ci zrobie jak mi sie bedzie chcialo bo mi sie pisac nie chce:P A te dwa to wiele do pisania nie bylo:P Sama wiem jak to jest jak sie cos nie kuma z przedmiotu. Od dziacka uczylam sie angielskiego a w liceum dodali jeszcze niemiecki i mam lipe bo praktycznie wszyscy juz sie tego uczyli i ja jestem za nimi jak taki ogon i nawet prostego zadania nie potrafie zrobic:(

albo pomagac albo spierrdalac, stare rury sie zlazly :O

Gość pluszowaAAaAaa maskotkaaAAAA
własnie o to chodzi...przez kilka lat mialam niemiecki, i pomimo tego ze jestem w grupie podstawowej z angielskiego i tak nic nie potrafie:(

Gość 4.....p
Ja tak samo niby w podstawowej jestem teraz w liceum a i tak kazdy cos potrafil wczesniej i nauczyciel uznal , ze wszyscy cos potrafia jak tamci zaczeli sie wymadrzac i ominelismy podstawy i poszlismy dalej, a ja nic nie umiem;/

Gość pluszowaAaAaAa maskotkaAA
:(

Gość pluszowaaAaA maskotkaAAA
Jezeli ma ktos ochote i czas oczywiscie by pomoc mi w tym nie oczekuje ze wszystko przepiszecie..wystarczy ze np. w pytaniu pierwszym napiszecie te wyrazy tak jak są w kolejnosci a ja juz bede wiedziala o co chodzi

Gość pluszowaAaA MaskotkAAaAaa
4.....p , pitch black dziekuje wam bardzo dziewczynki:) jestescie nieocenione...:)

Gość reuhtrcolyiv
zad 4 2) this is the picture of my friend in scocland who's the woman with a long darg hair she's a dentist sister has short dark hair and she's a reporter

Gość pluszowaAaa maskotkaAaaa
Dziekuje wam slicznie:)naprawde bardzo dziekuje:)