Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana kompletnie

moje lydki to moje przeklenstwo /

Polecane posty

Gość zalamana kompletnie

mam grube lydki ... albo baaardzo umiesnione.. nie wiem jak na to patrzec bo maja idealny ksztalt , sa zgrabne , ale ich obwod to 40 cm !!!!! zawsze duzo biegalam i jezdzilam na rowerze.. ja nie wiem , moze przez to.. w kazdym badz razie to moje przeklenstwo. Nie moge nigdzie kupic dobrze dopasowanych na siebie spodni :/ chodzi mi o rurki :( bo ja wymiary zgadzaja sie w biodrach i udach to w lydkach jest za malo.. a jak juz w lydkach jest ok , to w biodrach conajmniej z 10 cm za duzo :/ i gdzie ja mam kupic dobre spodnie??? pas 80 , biodra 100 , udo na wysokosci krocza 55 , lydka 40 , wzrost 173 :/ czy ktos moze mi pomoc szukac??? chodzi mi o jakies niskie bidrowki

Gość cep
no to wieeeeellllllkkkkkkkkkkiiiiii klops :) :)

kto szuka ten znajdzie :D poszukaj na wyprzedażach, zostają nietypowe rozmiary i mozna sobie cos znalezc, a 40 w łydce to chyba nie jest źle , mnie osobiscie to nie interesowało nigdy bo jest wiele fasonów spodni ładniej wyglądających ;) ostatecznie to przerobić u krawcowej

Gość zalamana kompletnie
hyh , chodzi o to , ze ja mam ladne lydki tylko zbyt..szerokie...chodze w spodnicach , chodze w dresach , normalnych jeansach , chcialabym zalozyc rurki ale przez te moje lydy nie moge ich nigdzie kupic. w tym momencie jestem w trakcie kuracjoi odchudzajacej i chudne wszedzie tylko nie z lydek :/ zrzucialm juz 7 kg , ( teraz waze 61) a lydki jak mialy 40 tak maja nadal.. no co jest z nimi do cholery nie tak?? i to nawet nie chodzi tylko ospodnie... kozaki.. to dopiero maraton.. ile ja sie musze nachodzic zeby kupic takie , w ktore wcisne swoje lydy :/

Gość zalamana kompletnie
tak , tylko wiekszosc ktorcyh mnie interesuja ma w lydce po 35, 36 cm ... hyh.ostatnio fuksem znalazlam na allegro sliczne kozaczki ktore pasuje nawet na mnie :) ale zazwyczaj..wszystko jest robione tak , ze na moje nogi nie pasuje :(

a moze lepiej nie utrudniac sobie zycia i nei szukac na sile rurek tylko kupic jakąs fajną spodnice albo spodnie proste po całosci, ew. zostaja ci getry-leginsy(roznie ludzie to nazywają:P) tylko w takich spodniach twoje łydki będą sie wydawaly 2 razy wieksze niz są w rzeczywisctosci :P

Gość rurki nie sa dla kazdego
i nie chce pisac tego zlosliwie, ale to glupie myslenie, ze fason, ktory wyglada najlepiej na wysokich chudzinkach sprawdzi sie przy kazdym typie figury. Bardzo obcisle spodnie beda tylko podkreslaly szerokosc lydek, ktora ci nie odpowiada, natomiast w prostych bedzie ok, akurat wystarczajaca ilosc miejsca. tak samo zastanow sie, czy przy 80 cm w pasie i 100 w biodrach najmadrzejszym rozwiazaniem jest kupowanie niskich biodrówek.... na ulicach chodzi mnostwo zgrabnych, kobiecych, ale nie bardzo chudych kobiet ktore oszpecaja sie podcinajacymi tluszczyk biodrowkami, a w spodnicy czy wyzszych spodniach moglyby wygladac swietnie. Nie ma sie co oszpecac ciuchami, zwlaszcza ze sporo ze wspolczesnej mody (biodrowki, rurki, balerinki) jest typowo nastolatkowa, i na dorosłej kobiecie, w rozmiarze wiekszym niz 36-38 wyglada po prostu tragicznie

Gość zalamana kompletnie
hyh , tej ostatniej odpowiedzi nie rozumiem wogole .. przeciez napisalam .. mi moje lydki podobaja sie poniewaz sa zgrabne , maja ladny ksztalt tylko przez nie mam problem z kupnem spodni lub kozakow.. to ze mam 80 w pasie i 100 w biodrach nie znaczy ze jestem gruba dziewczyna , wrecz przeciwnie NIE MAM ZADNEGO SADLA :) mam ladne , zgrabne i wycwiczone cialo , nic mi nigdzie nie wyplywa ani nie wisi. modelki maja niby 90/60/90 , ja mam 100/80/100 i uwierz , wygladam naprawde bardzo dobrze.Kto powiedzial ze rurki sa stworzone tylko dla kobiet z figurami modelki ?' Dlaczego odrazu szufladkujesz i zakladasz z gory ze ja sie nie nadaje .. bez sensu :/ Nigdy nie wstydzilam ani nie wstydze sie swojego ciala , dlatego ze zdaje sobie sprawe doskonale z tego ze jestem zgrabna..ale lydki mam ( bardzo ladne ) ale niewymiarowe :P

Gość podchorązy
a daj swoja naga fote ocenimy czy warto ci obrócić

Gość zalamana kompletnie
te..podszyw.. chujowa ta fota znajdz cos lepszego :/

Gość podchorazy
a daj swoja naga fote ocenimy czy warto cię obrócić

Gość zalamana kompletnie
chyba cie pogielo :/

Gość zalamana kompletnie
Gość zalamana kompletnie
drogi podszywie..cokolwiek tu wkleisz i tak nie ma nic wspolnego ze mna , dlatego daruj sobie , ja nie umieszczam nigdzie swoich zdjec :/

Gość podchorazy
siostra ile ma lat ?

Gość rurki nie sa dla kazdego
Możesz miec bardzo zgrabne i wycwiczone ciało, ale skoro masz łydki wyraznie szersze niz norma (tak przynajmniej sadzisz) to po cholere wciskac je jeszcze w spodnie ktore zwężają się ku dołowi? Poza tym masz szerokie biodra, co przy niskich spodniach rurkach wygląda naprawdę nieciekawie. To jest fason na chudziutkie dziewczyny bez tyłka i wąskie w biodrach, na nich wygląda najlepiej. Ty za to dobrze będziesz prezentowała się w rzeczach które podkreślą twoją talię, figurę klepsydry, etc. Mi też kilka fasonów ciuchów odpada, nie dlatego ze jestem za gruba czy za brzydka, ale mam takie a nie inne proporcje ciała (szersze ramiona i duży biust kiepsko wyglądają w bluzkach-łódkach, etc). A złoscic sie ze rurki wygladaja lepiej na chudej koleżance to trochę nieracjonalne. Tak samo ona pewnie się złości, ze wiązany gorset duzo lepiej wygladac bedzie na tobie, a nie jej. Wazne, zeby dobierac ubrania odpowiednio do swojego typu urody, figury, a nie wciskac sie we wszystko, co aktualnie modne, zeby sie tym dowartosciowac.

Gość zalamana kompletnie
ok , ale na codzien chodze tylko i wylacznie w biodrowkach i uwazam ze wygladam w nich naprawde dobrze, dlatego , moge zgodzic sie ze rurki moga bardziej uwydatnic moje wydki , ale nie zgodze sie , ze nie pasuja mi spodnie z niskim stanem :)