Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xx123xx

Co zrobić, żeby facet się mną nie znudził?

Polecane posty

Gość xx123xx
up

Gość gorgi
Piszę trochę nie w porę, może autor tego wątku dopisze co jest po 4 latach... Otóż- starasz się - źle, bo facet się nudzi. Nie starasz się - też źle - ja to przeżyłam - zaczęłam się spotykać z facetem, na samym początku, po kilku randkach celowo (naprawdę musiałam się zaprzeć, żeby tak robić) nie pisałam do niego, nie dzwoniłam, po 2 tyg nieobecności on zadzwonił i tak zaczęliśmy się spotykać, teraz jesteśmy małżeństwem z dzieckiem. ALE.. JEST OCZYWIŚCIE ALE... w tych 2 tygodniach niewidzenia on zaczął spotykać się ze swoją byłą i raz dwa zrobił jej dziecko, o czym mi nie powiedział....Potem, jak się wszystko wydało - rok później, miał do mnie pretensje, że byłam zajęta i nie dzwoniłam! Tak więc mam od tej pory odwieczny dylemat - faceci chcą aby o nich zabiegać, czy nie..

przestań jojczeć i dopytywać co jest nie tak, zajmij się sobą, jak zauważy że też zmieniłaś zachowanie ale Cie kocha to się ogarnie, jeśli Cię przestał kochać to sprawa zamknięta i i tak powinnaś się zająć sobą a nie pytaniem go czy wszystko okej.