Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaa swym stanemmmm

Ciagle sie czegos boje?Zycie w ciaglym stresie?

Polecane posty

Juz jak wstane serce mi kolacze i ten stan trzyma sie az do wieczora.Mam male dziecko- jest zdrowe, kochajacego meza.Ale ciagle mysle ze wydarzy sie cos zlego.

Gość to jest nerwica
lepiej idz do specjalisty zanim bedzie gorzej

Gość Dorinka30
hehe WOW popieram :)

Gość przeczytaj ksiazke
Josepha Murphy "Potega podswiadomosci". Gwarantuje zmiane Twojego stylu myslenia!!

Dzis siedzimy w domu bo okropna pogoda i nie ma jak wyjsc z domu a mnie nosi.Dzwoni telefon a ja odrazu mysle ze cos sie stalo. Nawet maz zauwazyl ze cos jest nie tak ,ze ciagle jestem spieta zdenerwowna myslami gdzies daleko.

Gość Dorinka30
musisz nabrać więcej dystansu do życia :) takie myślenie że coś tam może się stać i stresowanie nic nie daje, co najwyżej nie potrzebnie się spocisz :) A zazwyczaj jest tak że strach ma tylko wielkie oczy i w rzeczywistości wszystko jest mnie straszne od samego strachu.........przecież nic Ci sie nie stanie :)

Gość zacznij moze sobie meliske
pic, lykac nervomix itp...

Gość popieram murphyego ksiazka
jest swietna :) no i The Secret film :)

Gość Dorinka30
tutaj nie chodzi o leki, trzba psychike odpowiednio ustawić, bardziej do "światła" a herbatki może sobie pić dla świętego spokoju :)

Gość dorinka ale to nie leki
to są zioła :) to nic nie zaszkodzi na pewno, a na początku dzięki temu wyluzuje :) lepiej moze spac będzie a wypoczynek jest ważny :) ale wizyta u lekarza nie zaszkodzi, bo byc moze jest to sygnał z ogranizmu że się coś dzieje

Fakt ksiazka Josepha Murphy "Potega podswiadomosci" jest jak terapia. Oczywiscie jak na kazdej terapi czlowiek musi chciec byc inny, lepszy, piekniejszy. Od teraz nie ma w Twoim mysleniu slowa "boje sie" a zamiast niego wrzuc slowo "jestem odwazna ", "jest dobrze". A tak bedzie, zobaczysz :) W/w ksiazka dala mi mozliwosc stania sie lepszym (bo tego chcialem) i teraz wszystko jest....................fascynujace :D

Gość gość
Trwało to już od kilku lat. Czułam, że cierpię na depresję i muszę uzewnętrznić to, co dzieję się w mojej głowie. Przebieg nie był taki stereotypowy, jak u większości dotkniętych – nie miałam napadu smutku, nie płakałam, kiedy było mi źle. Dobrze się z tym ukrywałam przed światem zewnętrznym. Problemem była wzrastająca obojętność i niemoc. Chciałam jakoś wyzbyć się tego problemu. I wtedy natrafiłam na stronę http://moc-energii.pl gdzie zamówiłam oczyszczenia aury, które było zalecane na takie problemy. Po 2 tygodniach od wykonania me problemy ustały…. znów stałam się bardziej empatyczna i zaczęło mi zależeć. Dzięki temu znalazłam pracę i poznałam nowych ludzi. Mam nadzieję że moje problemy już nie powrócą.