Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mysiaczek Pysiaczek

pomóżcie!! surprise

Polecane posty

Gość Mysiaczek Pysiaczek

Jestem z chłopakiem rok (za niedługo będzie rocznica). On często robi mi różne prezenty, niespodzianki... Ja też się staram ale on to robi częściej... Chciałabym coś przygotować na naszą rocznicę... Kolacja przy świecach odpada bo po 1 jestem beztalenciem kulinarnym a po 2 nie mam do tego warunków :/ I chodzi mi tu bardziej o prezent? Coś nie drogiego (bo mam w tym roku bardzo dużo wydatków) albo coś co mogłabym wykonać sama... Robiłam już album z naszymi zdjeciami i był bardzo zadowolony Pomóżcie. Jakie wy niespodzianki robicie 2 połówce albo co was miłego spotkało?

Gość moja połówka przygotowuje mi
coś niespodziankowego na urodziny, co mnie tylko wkurza, bo nie znoszę niespodzianek... :(

Gość Mysiaczek Pysiaczek
ejj no ale mieliście mi pomóc?

Gość kup sobie nowa
skapa sexowna bielizne....faceci lubia takie rzeczy....panna w skapej bieliznie dobry sex i masz niedrogi prezent;d dla was obojga.

wiesz co, jak masz przyjaciółke to umówcie sie na sesje zdjęciową. niech zrobi Ci pare erotycznych zdjęć w bieliźnie :) ja tak kiedys zrobiłam i mój facet był wniebowzięty! ;)

Gość Mysiaczek Pysiaczek
No o tej sesji już właśnie myślałam :-) Tylko ze wolę sobie sama je zrobić bo przyjaciólki już praktycznie nie mam.... Macie jeszcze jakieś pomysły? Nikt wam nie robił niespodzianek?