Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winiary_1

PROSZE O POMOC W JĘZYKU ANGIELSKIM błagam... pomóżcie

Polecane posty

Gość winiary_1

Nie jestem dobra z Aglika, tym bardziej że w tym roku pisze mature z niemieckiego i ten ang. to poprostu chce odbębnic a na niemieckim sie skupiam szczególnie. Na jutro mam napisać coś w rodzaju małego artykułu ( nawet za dużo powiedziane, taka raczej notka) negatywne i pozytywne strony jedzenia typu fast food! ni własnie. Mógłby mi ktoś to przetłumaczyć ... błagam! Starałabym sie to zrobić sama ale kurcze na jutro mam jeszcze tyle roboty ze nie ma szans zebym zdążyła;/ prosze!: 1) W dzisiejszych czasach ( świecie) fast foody mogą zastępować każdemu człowiekowi śniadanie, obiad lub kolacje. Czy jest to jednak dobry sposób odżywiania współczesnej ludności? Czy Powinniśmy bez obaw jadać w "szybkich restauracjach" takich jak : mcDonalds czy KFC? Każdy z nas ma inne zdanie na ten temat. Uważam że jest wiele pozytywnych i negatywnych stron jedzenia typu fast food. 2) Po pierwsze, Wszyscy ludzie się wszędzie spieszą i nie maja czasu na nic, dlatego czesto jedzą fast foody. Restauracje są wszędzie! Fast Foody są dostępne i łatwo je znaleźć. Jedzenie jest serwowane bardzo szybko. Ludzie nie muszą czekać na posiłki zbyt długo lub sami gotować ich w domu. Następnym pozytywnym argumentem jest to, że jedzenie jest tanie i smaczne. Szczególnie dzieci i młodzież lubi jesć fast foody, nawet bardziej niż domowe jedzenie. 3) Jednakże, fast foody maja wiele złych cech. to jedzenie jest bardzo niezdrowe! Nie powinniśmyu jeść go zbyt często. Zawiera ono wiele tłuszczy i dodatków sztucznych ( egetivs?) Fast foody są złym elementem diety szczególnie dzieci i młodzieży. Nie zawiera witamin i minerałów, są one niezbędne/ potrzbne do zdrowego stylu życia. 4) Myśle że jedzenie typu fast food nie jest złę. Każdy może je jeść tylko w odpowiednich inlościach i nie za często. Lepiej zjeść warzywa i owoce niż/ od następnego hamburgera. NIE MUSI BYĆ SŁOWO W SŁOWO! WAŻNY JEST OGÓLNY SENS ZDANIA. BŁAGAM! CHOCIAŻ JAKAŚ CZEŚĆ PRZETŁUMACZCIE;* DZIEKI Z GÓRY!

Gość pytajaca123456
1) nowadays (world) fast foody can replace the breakfast, the dinner or suppers for every man. However whether it is good way of feeding the contemporary population? Whether we should without anxieties eat in "fast restaurants" so as: mcDonalds or KFC? Each of us has other sentence to this topic. I think that there are many positive and negative sides of eating the type fast food.

Gość pytajaca123456
2) for first, all people everywhere are in a hurry and of not a May of the time for nothing, therefore czesto are eating fast foody. Restaurants are everywhere! They are Fast Foody available and it is easy to find them. The food is being served very quickly. People are not having to wait for meals too long or alone to cook them at home. The fact that the food is cheap and tasty is a next positive argument. Peculiarly children and young people like jesć fast foody, even more than the home-made food.

Gość winiary_1
PYTAJĄCA DZIĘKUJE!!!!!! może będzie tkoś taki dobry kto przetłumaczy jescze... błagam!!! wiem z doświadczenia ze na cafe są naprawde pomocni ludzie ;););)

Gość winiary_1
a może ogromnie życzliwa pytająca mogłabyś mi do tłumaczyć reszte! błagam... ;) albo ktoś inny.... no.. wierze w was :D

Gość wie geht es dir
yyyy.... jak bym umiał to bym pomógł.. też wole niemiecki :D pzdr. moze ktos jej pomoże wiem co to znaczy być tempym z anglika i zdawac mature z niemieckiego ;/;/;/ majac w szkole angielski... blee

Gość winiary_1
nikt mi nie pomoże ;(;(;( pytająca... translator ja też posiadam ;( pomóżcie...

Gość winiary_1
błagam nie chce dostać kolejnej pizdy....;/;/;/;/;/;/;/ ;(;(;(

Gość winiary_1
BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE WIDZIE JAKA JESTEM ZDESPEROWANA...... ;(;(;(;(;<

Gość FGFGFG
W DZISIEJSZYCH CZASACH TO BĘDZIE - NOWADAYS RESZTY NIE CZYTALEM

Gość w tym
tłumaczeniu jest pełno błędów

unfortunately eating fast foods have many disadvantages. this kind of food is very unhealthy. we shouldnt eat it often. it contains a lot of fat and preservatives. children and teenagers should avoid fast foods. they don't have vitamins and minerals which are essential part of healthy life

Gość co za niespodzianka
Moi uczniowie mają na jutro zadaną taką pracę:-D Piszcie piszcie moi drodzy a ja się dokładnie przyjrzę pracom moich uczniów:-) Nawet sobie wydrukuję te wasze teksty:-)

Gość to naprawde pani
o ja cie:) dzień dobry pani agnieszko :)