Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irvette1

Czym i jak rozjasnić cerę?

Polecane posty

Gość Irvette1

Mam problem i oczywiście trądzik tak jak wielu z nas. Czy znacie może jakieś naturalne sposoby na rozjaśnienie blizn po trądziku, nie zamierzam korzystać z kosmetyczki uważam że choć są lepsze sposoby na usunięcie takiego problemu to i tak im więcej chemii tym gorsza cera. Wiem tez że na cerę wpływa też prawidłowe odżywianie. Jakich produktów spożywczych unikacie a które jadacie najczęściej. Jak długo trzeba czekać na efekty.

Są kremy do blizn, poszukaj na wizazu opinii, może coś Ci wpadnie w oko. Takie rzeczy są niestety drogie, np no scar. Poza tym regularne pilingi.

Gość Jadwiga567
Bardzo ładnie koloryt skóry wyrównuje Keranorm i nie jest drogi, bo w aptece kosztuje ok. 30 zał

Gość Irvette1
Chodziło mi raczej o soki z owoców lub warzyw...

Gość Irvette1
W temacie podałam wyraźnie "naturalny sposób" a nie kupiony w aptece czy sklepie...

Myśle że mogłabym Cie pomóc tylko napisz skad jestes bo zajmuje się spotkaniami kosmetycznymi, na których dobieram kosemtyki do rodzaju cery i staram sie pomóc w różnego rodzaju problemach, tylko nie wiem czy dam rade do Ciebie dojechac. Spotkanie jest bezpłatne. najlepiej napisz na meila priv leydis@decoart.pl

Gość uiuiu
nie bądź naiwna! nie ma żadnych ,,naturalnych" sposobów. tylko porządny dermatolog. profesjonalne zabiegi i kremy pomagają. nie ma nic za darmo i nie licz na to, że ktoś ci wymyśli jakiś cudowny darmowy patent w stylu picie naparu z pokrzywy albo nacierania się świeżym selerem

Gość ladyy zgagaa
ja polewam wodę utlenioną na wacik i przecieram twarz