Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam poważnie 111111

jak uprawiać sex z dziewczyną o bardzo małych piersiach

Polecane posty

chodzi mi o to czy można je pieścić , dotykać czy taka osoba się nie obrazi ?

Jeżdżę autobusem w godzinach szczytu żeby poczuć przynależność do grupy :classic_cool:

szkoda że nic nie możecie doradzić może i was to śmieszy ale ja nie wiem co zrobić

Miałem dwie takie. Strasznie płaskie, jedna suty też miała płaskie, druga kurewsko sterczące. Najlepszy sposób to lizać je jak najwięcej starać się nie chwytać rękoma, żeby nie "wyszło" na jaw, że nie ma czego chwytać. Są tak samo czułe, jak wszystkie inne, więc liż ile możesz, a ja zapinasz od tyłu, to pieść palcami sutki. Ale nie unikaj ich. Wyobraź sobie, że sam masz jakiś kompleks i jakbyś chciał, żeby laska się zachowała.

obracałem dziś przez pól dnia w palcach rodzynki żeby się przyzwyczaić...

Gość mam małe piersi
ale lubię jak mój facet je dotyka, czasami sama mu kładę rękę na nie, lubię jak ssie mi sutki jakby ich nie dotykał byłabym urażona, że ich nie akceptuje omijając je w akcie miłości, małe to małe, ale tez im nalezy sie dotyk, a wrażliwe sa tak samo jak i duże :)

Gość piczek
to,że masz małe piersi to nic,byle bys miała sutki ,jak wentyle u Stara,hahaaa

Pytanie o małe piersi wiąże się z moim upodobaniem do teatru.Chodzę tam często i patrzę na piersi aktorek i marzę o seksie z nimi.Ale niektóre z nich mają takie malutkie...bałbym się ich dotknać...Ja mam teatr nawet w domu. Mój ojciec to prawdziwy artysta, człowiek o nieprzeciętnej wrażliwości i fantazji. Codziennie wieczorem odgrywa ten sam, ale za każdym razem jakże zaskakujący spektakl. Woła mnie do swojego pokoju, mówiąc, że chce mi pokazać najnowszy, niezwykle drogocenny, znaczek w swojej kolekcji. Kiedy z największym pietyzmem i podnieceniem przekraczam próg jego świątyni, otrzymuję niespodziewanie soczyste uderzenie zza futryny jego żylastym buzdyganem. Ojciec, wykorzystując moje zaskoczenie, kontynuuje akt chłosty do momentu, kiedy liczba razów dojdzie do siedmiu. Po wszystkim, kiedy udaje mi się otrząsnąć po brutalnym, rodzicielskim ataku, uciekam do swojego pokoiku, zalewając się łzami. Wyciągam z szuflady swoją ulubioną czekoladę i zaczynam się nią zajadać, próbując osłodzić sobie doznane przed chwilą upokorzenie. Wtedy nagle w drzwiach pojawia się tate, odziany w swój najlepszy garnitur i zaczyna śpiewać "Chodź, przytul, przebacz". No i przebaczam, w końcu to mój ojciec. Ech, jakie to piękne...

Gość całkiem niezłe
:D

Gość początek o teatrze ok
Kazirodcze związki homoseksualne trochę zbyt często wykorzystywane. Ale całość ciekawa :D

Gość ale masz problem hahahaha
nawet male pierssi lubia byc pieszczone jelopie !!!!

Gość popłakałam się ze smiechu
brawo za podszyw powyżej.. ...chodź, przytul, przebacz... :D :D :D :D

haha ale ten podszywacz jest głupi:D:D:D:D:D

ale nie głupszy niż ja sam, zeżarłem rodzynki z wrażenia a miałem je w palcach obracać

Gość 80aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam 80 A i świetnie się z chłopakiem bawimy

Gość 67twerwww
a ja mam 100000000000000000000000000000000 B hahhahahahah