Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzesiek87

seks z starszą kobietą

Polecane posty

Gość rycząca trzydziestkaa
kto rano wstaje temu Pan Bog daje,ale nie wiem co,bo jeszcze nie dostałam ;)

Gość ZMIJAAAAAAAAAAAAAAAAAH
moze jakiegos sexy faceta ci da albo ze trzech))))))))))))

tak moze 180 wtedy bedzie zyc w ciaglej extazie bo kazde kobieta zasloguje na zajebisty orgazm)))))))

Gość rycząca trzydziestkaa
ktoś tu mocno przecenia moją moc przerobową ;)

Gość on24242424
Witam Ja tez zawsze chcialem spróbowac z kobieta starsza od siebie. Jak do tej pory nie trafiala mi sie taka okazja. Ale ciekaw jestem jak bym sie zachowal w takiej sytuacji.

Gość latka lecą
też mam po trzydziestce, ale nie wydaje mi się, żebym chciała z takim małolatem :D NIE LUBIĘ UCZYĆ WOLĘ JAK MNĄ KIERUJĄ :a przy okazji jedno pytanie: jak długo taki dzieciak może się kochac? 20 min??

Gość dla małolatów
tylko szybkie numerki :D

22 lata to dzieciak? Uczyć kogoś w takim wieku?! 20 minut?! Kobieto z jakich czasów Ty jesteś? Pewno to niejeden by Cie czegoś nauczył, a najlepszy seks to taki po pare godzin. Z 30 minut to spokojnie na samym wstepie można się zajać samą kobieta.

Gość latka lecą
grzesiek hmmm no może, ale jakos nie daje w to wiary :D myslę, że taki mlodzieniec to krótka piłka, ale nie wiem nigdy nie próbowałam .... taka granica wiekowa faceta u mnie hmmm mlodszego to jakies 30-32 lata? dlatego zadałam to pytanie bo nie mam doświadzcenia :D z takim małolatem ??

to nie kochałaś się nigdy z kimś w takim wieku?! A jak sama miałaś tyle lat? Wiadomo, że czasem różnie bywa, nieraz jest bardzo duże podniecenie i można skończyć w 2 minuty, ale po 1 to chyba znaczy że partnerka kręci, a po 2 za 5 minut można spróbować ponownie i wtedy można działać bardzo długo a w miedzy czasie zajmować się tylko kobieta. U mnie to moja ma przeważnie dość.

Gość latka lecą
no wiesz kochać to się kochałam, ale sama miałam wtedy tyle samo :D w swoim wieku "podeszlym" hahahhah nie miałam okazji sypiać z 22 latkiem... dobry seks to podstawa... dlugi też :P nie kwestionuję twoich umiejętności tylko pytam co może mi dać 22 latek :), żebym była zadowolona... bo hmmm lubie być zadowolona :D

raczej z wiekiem zapotrzebowanie na seks u faceta maleje, a u kobiet z tego co czytałem to raczej rośnie, choć to bardzo indywidualne sprawy i nie można uogólniać. A w razie takiego romansu, to i chłopak się "wyszaleje" jak i kobieta będzie zadowolona. Też nigdy nie byłem w takim związku, więc to tylko gdybanie, i dlatego zapytałem na forum. Bo np moja nie ma takiego "zapotrzebowania" na seks jak ja, a jest w moim wieku.

Gość latka lecą
z zapotrzebowaniem się zgodzę mamy większe :) ale hmmmm 22 lata to na serio malo i wczesniej ktoś pisał, że właśnie dużo mozna sie nauczyc od starszej :) no nie wiem nie wiem hahhahah czy dałby rade?

grzesek juz od rana tu siedzisz eheheehehhe

hey latka leca chodz do mnie ja mam 26 lat i doswiadczenie masakryczne kotku???

Gość latka lecą
żmija hahahhah aż taki dobry jestes, że w ciemno mam iść??? :D

ja wstaje o 6 00 rano zaraz mam treningi jestem fighterem juz 15 lat ten sport daje w kosc i uczu zycia)))))))

Gość latka lecą
slowo "kotek" mówi już za ciebie hahahahah na mnie to nie dziala

SLOWA NIC NIE MOWIA tylko czyny gadac kazdy moze a jak przyjdzie co do czego to sie okazuje dzieckiem neo co tylko pisac umie kotek)

Gość latka lecą
żmija słowa bardzo dużo mówią - kiedy ktoś strzela do mnie czyms takim jak KOTEK to moge sobie wyobrazić co ma do zaoferowania :D .... a ten KOTEK to tani tekst..

hehehe nie ma tanich tekstow za duzo sie naczytalas dziecko kazdy mowi co chce po 2 mozesz byc z osoba 10 lat i wiedziec o niej wielkie g wiec nie opowiadaj mi tu bajeczek pokaz fotke zobacze z kim rozmawiam wtedy bedzie fair kociaku)

Gość latka lecą
po pierwsze nie jestem dzieckiem po drugie nie pochlebiaj sobie że to ty zdecydujesz po mojej focie czy warto po trzecie nie zamierzam sie z toba bzykac po czwarte nie mów do mnie kotku bo ja nie z tych w białych kozakach sliniacych sie na widok taniego BMW po piate :D

heheh ty mruczusiu)) nic ci nie mowie ani nie kaze a co do bzykania to chetnie bardzo lubie ale tez nie chce bo nie wiem z kim w ciemno a moze jestes wogole kims innym za kogo sie podajesz i nie mow tekstu tanie mbw bo mnie to smieszy widocznie masz uraz to tego typu spraw i kotek nie bede mowi moze byc mruczus??? hihihihihihihi)))))))))