Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzesiek87

seks z starszą kobietą

Polecane posty

Gość latka lecą
na razie to nie podałam się za nikogo konkretnego... tylko pisze w swoim imieniu... ma więcej lat niż ci sie wydaje, ale bez przesady :D za stara się jeszcze nie uważam.. moge mówic co chcę, sam to sugerujesz :) nie mam urazu co najwyżej niesmak na widok koleżanek w tanich kurteczkach przy tanim BMW bo przy drogim stoja kobiety z klasą :D mruczuś hahahah zabawnie

Gość ZMIJAAAAAAAAAAAAAAAAAH
wiek nie ma znaczenia znam kobiety po 4stce a sa zajebiste laski ubieraja sie sexy i wyryaja mlodych nie patrz na wiek tylko baw sie))) uciekam juz narazie mruczus))))))

Gość latka lecą
szkoda, że idziesz wytlumaczył byś mi co to znaczy ubierac się seksownie hahahha bo ja chyba nie te klimaty ..... nie wyrywam mlodych - oni mnie wyrywaja a ja segreguję :D bye

Gość ZMIJAAAAAAAAAAAAAAAAAH
musze isc mam 3 godzinki treningu mruczusiu co znaczy sexy nie wiesz co lubia faceci ja uwielbiam mini ponczoszki szpileczki jesli chodzi o kobiety bardzo na mnie dzialaja nozki jak widze tak ubrana kobiete odrazu mam chec wlozyc jej glowke miedzy nozki i zrobic zajebista minetke do orgazmi lubie tez smiale dominujece kobiety ktore jak maja chec na faceta to go biora bez pytania o zdanie a co do tych mlodych nie mow im tak tylko jak maja chec zabaw sie mlody facet moze dluuuzej mam wiekszy temperament nawet jak nie ma doswiadczenia to zawsze mozesz go sobie ustawic jak chcesz mruczusiu papa milego dnia)))

Gość latka lecą
ja doskonale wiem co to znaczy seksowny ubiór:D ale chciałam wiedzieć jak ty to widzisz... teraz chyba juz wiem i stwierdzam :P, że to zdecydowanie nie moje klimaty :D hmm to co przedstawiłeś juz mi się kojarzy z łatwym dostępem :D ale nie OCENIAM ! :) wolę dobrej klasy dżinsy, ciekawą obcisłą bluzkę, wysokie buty i jak wy to nazywacie "seksowna" bieliznę :), a pończochy hmm na nie też są odpowiednie okazje :) widocznie ze mnie nie ten typ pozdrawiam i tez życze miłego dnia :)

Gość prawiczek93
Ja bym sie chcial nauczyc cos od starszej ode mnie ;)

Gość gość
moim marzeniem jest seks z pewną kobietą, która ma 61 lat.

Gość gość
2.27 lubisz ostro ?

Gość gość
Uprawialem seks z 40 latka, mam 25 lat. Zapamietam to na dlugo...

Gość gość
Obciągnęła ci z połykiem?

Gość gość
tego akurat nie, ale inne rzeczy robilismy. bylo milo.

Gość gość
Pozwoliła na anal?

Gość ciężko znaleźć
Ja bym się skusiła na inteligentnego młodszego który by był taktowny i przewyższał starszego w każdym calu który młody potrafi podejść kobietę najbardziej z szacunkiem i nie chodzi tutaj o zaliczenie ???

Gość gość
Cięzko znaleźć - napisz maila: filippo8787@gmail.com