Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzicerownotraktujapgfff

az mnie dzisiaj nosi

Polecane posty

Gość rodzicerownotraktujapgfff

z nerwow ,mam ochote zadzwonic do rodzicow i powiedziec im co o tym wszystkim mysle ,wygarnąc!!! . Kiedy ja zaszlam w ciaze w wieku 20 lat rodzice dali mi 25 tys i powiedzieli spierdalaj i sobie radz ,poradzilam sobie bo moj facet jest obrotny -mamy swoje mieszkanie -ale ok zrozumialam to ,nie musieli wogole dawac bo to nie ich obowiazek .ojciec oplaca mi studia i mi jeszcze wypomina ze od tego jest moj facet Wtej samej sytuacje jest teraz moj brat w marcu urodzi mu sie dziecko (dodam ze ma 24) lata pracuje od miesiaca w gdansku narazie wynajmuje pokoj (oczywisci wszystko finansuja mu moi rodzice ,paliwo ,nawet dali mu swoj samochod na chwile a teraz maja mu kupic lepszy) jak dostanie umowe o prace (po 6 miesiacach) maja mu i jego dziewczynie kupic mieszkanie w gdansku ,smieszne prawda? synek dostanie mieszkanie ,samochod i jeszcze pewnie beda mu na zycie dawac bo jego pensja to za malo . Ja sie czuje pokrzywdzona i mam zamiar powiedziec ze nie chce zeby moj stary mi oplacal studia( niech lepiej daje mojemu braciszkowi ) a ja sobie oplace czy to dobre posuniecie ugryzie go czy stwierdzi ze lepiej... oni czuja ze traktuja nas nie rowno bo mi powiedzieli czy dostane tyle co brat tylko nie wiedza kiedy czy wogole beda mieli -smieszne -jak nie sa w stanie to niech nie pomagaja zadnemu a nie robia roznice bo ja mam a choj mnie to obchodzi kipi we mnie to ,jeszcze sa tak bezczelni ze dzwoni do mnie matka tylko po to zeby powiedziec ze mu samochod kupuja!!

jezeli myslisz, ze dotknie go to, ze nie bedziesz chciala brac od niego kasy to sie grubo mylisz:D ps. wiem, ze dla ciebie jest juz za pozno, ale powiem ci cos, co bedziesz mogla przekazac pozniej swoim dzieciom. czlowiek powinien miec dziecko, kiedy jest SAMODZIELNYM i DOJRZALYM. po twojej postawie moznaby bylo powiedziec ze jestes glupiutka 16latka. az strach pomyslec, ze masz juz dzieci :O

Gość autrkawatkuu
pedagogike

Gość autrokawatku
a ja uwazam ze mam prawo czuc sie oszukana

Gość * * missiabela * *
a co może mieli ci jeszcze mieszkanie kupić? i tak się ciesz że jakąkolwiek pomoc dostałaś, przecież mogli się odwrócić i nic nie dać, a może powinni Ci opłacić mieszkanie + opłaty czynsz, woda gaz prąd i jeszcze jedzenia oraz jeszcze jakieś kieszonkowe? dorośnij masz dziecko to się rusz i pracuj na siebie przykro Ci że bratu pomagają? a co nie powinni? jesteś żałosna :(

Gość * * missiabela * *
a co może mieli ci jeszcze mieszkanie kupić? i tak się ciesz że jakąkolwiek pomoc dostałaś, przecież mogli się odwrócić i nic nie dać, a może powinni Ci opłacić mieszkanie + opłaty czynsz, woda gaz prąd i jeszcze jedzenia oraz jeszcze jakieś kieszonkowe? dorośnij masz dziecko to się rusz i pracuj na siebie przykro Ci że bratu pomagają? a co nie powinni? jesteś żałosna :(