Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik x 2

nadżerka

Polecane posty

Gość pytajnik x 2

czy nadzerka moze nie dawac zadnych objawow? Czy duza nadzerka zawsze daje jakies objawy? Czy ktos samodzielnie bez kosultacji stosowal albothyl?

Gość kosiarz dobrze powiedziane
nadzerka nawet spora moze nie dawac objawow ale do lekarza isc trzeba, nie stosuj lekow bez konsultacji

Gość pytajnik x 2
po pierwsze nie jestem stara po drugie nie jestem lesba po trzecie pojde do ginekologa ale jestem zapisana za miesiac a po czwarte zadalam po prostu pytania. Jezeli ktos chce to niech odpowie a jezlei nie to nie, nie trzeba mnie od razu obrazac

Gość do mroczny kosiarz
no właśnie, dlaczego nazwałeś/aś autrokę "lesbą"??

Gość pytajnik x 2
dzieki, chociaz jedna mila osoba :)

Gość człowieku
w ogóle nie powinienieś używać ŻADNYCH epitetów Autorka zadała pytanie i raczej nie oczekuje takich osądów

Gość pytajnik x 2
po prostu ostatnio przed okresem boli mnie podbrzusze w okolicy nadlonowej, nigdy wczesniej nie mialam takiego bolu...zastanawiam sie czy to moze byc objaw nadzerki czy czegos innego...a ostatnio duzo sie naczytalam o ginach ktorzy przegapili nadzerke

Gość jak powiesz ginowi ze masz oba
wy to powinien sie przyjzec. nadzerka jak juz to daje uplawy, lekkie plamienia/krwawienia w srodku cyklu oraz bole w okolicy ledzwiowej i ledzwiowo-krzyzowej, o bolach w podbrzuszu nie slyszlaam. to moze byc jakas cysta czy cos. nie wiesz co to jest, nie ryzykuj stosowania lekow, bo moze ci zaszkodzic. nadzerka sama w sobie nie jest niebezpieczna.

Gość pytajnik x 2
moze masz racje stara;p z tym pojsciem prywatnie. Ale moja koelzanka tez chodizla prywatnie do ginekologa raz w roku, ostatnio byla u innego i dowiedziala sie ze ma bardzo duza nadzerke ktora nie powstala w rok tylko w o wiele dluzszym czasie...ale kolezanka miala uplawy a ja w sumie nie mam nic oprucz tych bolow okolicy nadlonowej...czy to moze byc zwiazane z pecherzem moczowym?

Gość oczywiscie ze tak

Gość pocieszę ciee
srednia i duza nadzerke sie zamraża

Gość oczywiscie ze tak
niektorozy lekarze olewaja nadzerke, bo tak jak wspomnialam sama w sobie nie jest niebezpieczna. owszem, lepiej ja wyleczyc, ale zeby z niej rak powstal, to nie jest tak latwo.

Gość pytajnik x 2
no tak ale jakim trzeba byc ginem zeby nie zauwazyc bardzo duzej nadzerki?

Gość pocieszę ciee
weź sobie furagin profilaktycznie

Gość pytajnik x 2
oki, dzieki :) poslucham Twojej rady...ale w sumie skad mam wiedziec czy to rzeczywiscie pecherz moczowy? w sumie boli mnie tylko jedno miejsce w okolicy nadlonowej, to samo ktore mnie boli zawsze gdy dostaje okres...troche sie tym martwie

Gość pytajnik x 2
dzieki Stara, tak wlasnie uczynie :)

Gość Ja dowiedzialam sie
ze nadzerka nie jest grozna od mojej lekarki, akurat poszlam sie zbadac, bo mialam objawy infekcji, przepisala mi globulki i masz, malo z nia rozmawialam, i zastanawiam sie teraz czy globulki byly tylko na infekcje czy moze dzialaly tez na nadzerke.. ?

Gość pytajnik x 2
a jakie mialas te objawy?