Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca pomocyyy

dosc dziwna sytuacja, pomocy

Polecane posty

Gość szukajaca pomocyyy

chodzi o to, czy jesli kochalam sie bez dodatkowego zabezpieczenia, tylko tabsy,a dwa dni pozniej niedlugo po zazyciu tabletki dostalam biegunki i nie wzielam drugiej tabletki (po prostu nastepne bralam normalnie, a biegunka utrzymywala sie kilka dni) to czy moge byc w ciazy???Po tym stosunku juz nie wspolzylam wcale, a kilka dni przed koncem opakowania dostalam plamien. Okres mialam dostac dzis lub jutro, a nie mam jeszcze. plisss, poradzcie cos. Kto sie zna??/

Gość szukajaca pomocyyy
no prosze, swiruje juz, kto pomoze????

Gość Gjhfvktydyhrdxysrs
w ciąże raczej zajść nie powinnać (podkreślam-raczej) ale musisz teraz uważać bo działanie antykoncepcyjne może nie być zachowane przy długotrwałej. Po 7 dniowej przerwie radze sie dodatkowo zabepieczysz

Gość szukajaca pomocyyy
jejku, dziekuje za odpowiedz. Ale co znacza te plamienia??nie dostalam jeszcze okresu a wciaz plamie. Mam juz 2 dzieci, trzeciego nie planowalam i nie moge miec!!!buuuuu...

Gość Gjhfvktydyhrdxysrs
plamienia mogą znaczyc tyle że rozregulowały Ci sie nieco hormony przez biegunke. Jeżeli chcesz mieć pewnośc zrób test ciążowy, ale naprawde nie sądze byś mgla zajść w ciąże nie współżyjąc już od momentu biegunki.

Gość szukajaca pomocyyy
ale mimo tych palmien powinnam dostac okres??Czy jesli nie dostane to tez bedzie normalne i nie koniecznie znaczylo ze zaciazylam?? test zrobie na pewno ale za 2 dni, a jutro czekam na okres tylko wlanie nie wiem czy ze jesli mam te plamienia to okresu juz nie musze miec?

Gość Gratulujemy przyszłej mamie
Wszystkiego Najlepszego

Gość szukajaca pomocyyy
no ale nie wspolzylam w okresie kiedy mialam ta biegunke, az do konca opakowania. Tylko 2 dni wczesniej, tzn byl sex, nast dnia nie bylo, a jeszcze nast wieczorem dostalam biegunki

Gość Gjhfvktydyhrdxysrs
najlepiej będzie jak zrobisz ten test,ale moim zdaniem naprawde nie masz sie o co martwić! głowa do góry:)

Gość szukajaca pomocyyy
jejciu dziekuje. Troche mnie pocieszylas. powiedz mi tylko jeszcze o czym swiadcza te plamienia i co z okresem??Mimo plamien powinnam go dostac?