Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikozjat

co kupić 13-latce na gwiazdke ????????

Polecane posty

Gość mikozjat

witam, prosze o pomysly, chcialabym zaczac kupowac prezenty na swieta, szukam pomyslow i nie wiem co kupić dziewczynie w wieku 13 lat na gwiazdke w przystepnej cenie (do 50 zl) Moze wypowiedza sie dziewczynyw tym wieku? :)

Gość ja jestem trochę starsza
bo mam 15, ale chciałabym dostać dwa kucyki my litle pony i lakę barbie plaża :)

Gość jakieś
kolczyki z SIX'a lub Bijou brigitte.

Gość dgydtyhrty
Może jakieś ładne perfumy

Gość Joela
Książkę,płyty,kuferek na kosmetyki,kosmetyki(balsam do ciała,błyszczyk)portfelik ,kalendarz nastolatki jest to kalendarz,notes i poradnik w jednym,ładna ramka na zdjęcie,

Gość jakieś
a wiesz czym sie interesuje? bo może cos niekoniecznie "dziewczęcego" by chciała?

Gość mikozjat
ten kuferek mi sie spodobał, jakies kosmetyki do srodka i bedzie super :)

Gość jakieś
kapcie śmiechowe ale nie znam tej dziewczyny i nie wiem czy by w nich chodziła ;)

Gość mikozjat
A może jakiś fajny wibrator? Ale nie wiem czy nie narobie sobie tym kłopotów.

Gość mikozjat
interesuje sie - jak to nastolatka :) moda, lubi spiewac, jest w zespole tanecznym, raczej taka dziewczeca jest niz chłopczyca :)

Gość mikozjat
bez podszywow z tym wibratorem :P

Gość jakieś
ten kuferek to dobry pomysł :) a skoro lubi tańczyc to pewnie i muzyke lubi więc jak plan z kuferkiem nie wypali to jakąś płyte :)

Kosmetyki mogą być dobrym pomysłem, w końcu to już duża pannica. Ale jeśli dziewczynka lubi czytać, myślę, że warto iść tym tropem i kupić jakąś fajną książkę (może "Ala Makota" albo "Pamiętnik Nastolatki"?) rozejrzyj się po księgarniach, selkar na przykład ma sporo promocji, może ustrzeliłabyś coś pasującego dla szalonej nastolaty w przystępnej cenie :)

Gość Liljjjanka
Jeśli lubi czytać to na pewno się ucieszy z serii książek "Ala Makota". Książki są pisane w formie pamiętnika i opisywane są problemy nastolatek. Bardzo fajnie się czyta. Na pewno Twojej córce książka się spodoba!:)

Gość <JA>
Ja mam 13 lat i np. mama kupiła mi kosmetyczkę za ok. 40 zł z hello kitty,3 błyszczyki:hello kitty i betty boop, cienie do powiek z betty boop,bransoletki i pierścionki z divy, spray do ciała z betty boop i szczotkę do włosów z hello kitty xD, a to wszystko w H&M.W złotych tarasach widziałam cudowne perfumy i kosmetyczki z me to you, hello kitty itd. Oczywiście to wszystko kosztuje więcej razem niż osobno więc na pewno coś z tego będzie dobre.Osobiście poluję na perfumy i nową kosmetyczkę na różne peelingi itp.Gwarantuję, że dziewczynie będzie się podobało, bo ja mam już prawie wszystko z tego co wymieniłam i jestem na prawdę szczęśliwa.

Gość miesnyjez
Książka: fajna rzecz. Przed zkupem redzę nie pytać się byle kogo czy ta książk się mu podoba. Warto się spytać jubilata jakie ma zdanie na ten temat, czy lubi kryminały, czy powieści romantyczne. Nikt by nie chciał dostać byle jakiej książki i rzucić ją w kąt. Ja proponuję bardziej młodzieżowe powieści, zagranicznych autorów. Mam nadzieję, że pomogłam

Gość Olka;***
Myślę że jakieś dresy luźne do tańczenia i np . byty z nike lub z pumy gre jakąś taneczną ;)

Gość ugulubembe
płytę dżastina bibera.

Gość gość
Ja mam 13 lat i na przyklad w zeszlym roku dostałam PS 3 A dwa lata temu Szlafrok i ciuchy A 3 lata temu rolki bidon do szkoły oczywiscie slodycze i telefon Ja też mówię co dostalam od wszystkich z rodziny od rodzicow tylko tę 1 rzecz

Gość gość
Może łyżwy?

Gość gość
Skoro lubi muzyke to chyba ogląda violette to możesz kupić jej coś związane z nią albo album na zdiecia w którym umieści swoje zdięcia z przyaciółmi ,ja także polecam torebke na ramie .

Gość gość
wiecie co dziewczyny niektóre dziewczyny nazywają sie : Beliebers-justin bieber fanki, BaMbinos- bars and melody , i tak dalej moja córka kocha bars and melody i mi ciągle nawija o tych bambinos

Gość gość
więc warto im kupić bluzy z tych zespołów

Gość bambino_098
ja bym bardzo chciała żeby mi mama kupiła rzeczy z Bar and Melody (BaM)

Gość gość
Może jakąś fajną pizame

Gość gość
kakao

Gość Ananaski
ciuchy pomadke zniszcz ten dziennik

Gość gość
Ubrania Perfumy Kosmetyki Telefon i dużo jeszcze innych rzeczyh

Gość gość
Hejo mam 13 lat i serio chciała bym ten kuferek i do środka dużo błyszczykuw i pomadka jakieś słodkości