Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataszka0556

Mama krytykuje mojego chłopaka

Polecane posty

Gość nataszka0556

Ostatnio opowiedziałam mamie, że poznałam interesującego chłopaka. Kiedy na koniec powiedziałam kto nim jest, ona na cały głos wykrzyczała "kto??? ten paskudny? Przestań, nie zakochuj się przypadkiem" . Zrobiło mi się bardzo przykro i chciało mi się płakać. Ona ciągle go neguje. W kółko powtarza mi, żebym się w nim nie zakochiwała itp. NIe jastem już małą dziewczynką, mam 17 lat, ale liczy się dla mnie jej zdanie. W tej kwestii jednak taka postawa(jej) berdzo mnie rani!

Gość nataszka0556
jej krytyka sprawia, że jestem zupełnie rozbiita:( jak tylko cos będzie nie tak, to na pewno powie: mówiłam Ci!!!!

Gość czy mowa o
AAAAAAAAAAAAAAAaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnddddddddddddddddddddddddddddddrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu GGGGGGGGGGGGggggggggggggggggoooooooooooooooooooooooooooołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłooooooooooooooooooooooooooooooooooooccccccccccccccccccccccccccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość elloee
nie, chodzi o zdzicha pierdzińskiego