Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łooooooooooooołołoło

czy chcielibyście być hrabiami słuchajcie?

Polecane posty

Albo hrabiankami z wielkimi majątkami. Jakbyście wtedy traktowali swoich poddanych - wyszruj mi nosem buta czy może byście byli inni, co? Chyba raczej wyliż mi buta :(

Doszłam do wniosku, że chciałabym mieć swój hotel. Ale w jakimś atrakcyjnym miejscu w Polsce. No ale gdzie? Zostaje morze tylko. Z Farelem się nie będę kłócić o Zakopiec. Zostaje mi coś nad morzem kupić i tam mieć gości. Jakiś pensjonat. Ale skąd tych gości?

Ale powiem wam tak własnie przeczytałam o ostatnim Zamoyskim - Boże - to żonaty był i cały wielki ród wymarł przez francuską żonę, a taki Farel jakie zero, tak jak i żona Polańśkiego - jaka zerowa baba. Jeszcze go aresztowała - dla dobra dzieci. Taka głupia, w ogóle pomyśleć nie umiała. No niby powienien siedzieć, ale w innych okolicznościach go mieli aresztować albo nie przyznawać Oskara jak dla mnie. A tak z brzuchem Bachledy go aresztowali. No ale w sumie za rok Farel dostanie Oskara i o czym tu pisać... dosłownie :(

Moim zdaniem ta francuska żona równo tam pomiatała pewnie mężem rzeźbiarzem. I tyle. No to on do Zakopca na rowerku. W Am. Poł. nie chciał zostać bo tam pełno było zbrodniarzy wojennych i tyle. A teraz Polański siedzi i ma depresję ten wielki artysta. :(

Chciałbym mieć plantację w Luizjanie i mieć stadko murzyńskich niewolników. Znęcał bym się nad nimi psychicznie i fizycznie, zmuszał do katorżniczej pracy a murzyńskie kobiety obciągały by mi. A jak który by był nieposłuszny to nabił bym takiego na pal jak Azje. Ach... fajnie pomarzyć o przyjemnościach...

Ciekawe gdzie mieszkali w tym Paryżu ten ostatni Zamojski wyuczony w Niemczech i jego francuska żona. Ja już chyba nigdy nie dojadę do Paryża wiecie. I tak mi smutno z tego powodu. Z innuych też. Mam depresję i tyle :(

bonjour bonjour o revoir. tyle umiem po francusku! Palrle france? chyba se jutro kupie papierosy :(

ale chciałabym się nazywać Czartoryska albo Zamojska... JA CZARTORYSKA. A coś z lasem to nie - fuj. To już wole KARTOFLOWSKA nawet. I tyle.