Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacek25

pomozcie-to ciaza???

Polecane posty

mam do was pytanie. moja narzeczona od kilku dni ma podwyzszona tem. w pochwie (jest w drugiej fazie cyklu) , mierzy 10 min i temp. wynosi 37,3. pod pacha i w ustach jest ona nizsza o pol stopnia,lekko podwyzszona. kochalismy sie z gumką,ktora nie pekla i sie nie zsunela-mamy w tym juz doswiadczenie, w srodku jej cyklu. czy moze byc dziecko??? okres ma miec w wtorek, poki co po za bolacymi piersiami,i bolami brzucha ktore ma nic sie nie dzieje.tylko ta temperatura...?? pomozcie prosze

Gość tepmeratura do pojawienia sie
okresu jest z reguły podwyższona a jeśli ją boli brzuch i piersi być może w najbliżsyzm czasie pojawi się okres. a jeśli nie to niehc zrobi test ale jeśli z gumka nic sie nie stało racze mała jest szansa na ciążę

sprawdzilismy,ale zawsze jest to "ale"...wczesniej jakos nie mierzyla temp i w sumie teraz to tak wyszlo

Gość ejbisi
Dżizas..... pewnie sie przeziebila -_-' Zdaje sie ze twoj nick powinien brzmiec jacek15....

Gość yhy20
by móc sugerowac sie temperatura potrzeba na to conajmniej pol roku codziennej obserwacji a i to czasem moze zawiesc.nie ma czym sie przejmowac tylko cierpliwie czekac na miesiaczke ktora na pewno sie pojawi.

Gość hdht
temperatura po owulacji podnosi się ( nawet powyżej 37 st) i utrzymuje do dnia miesiaczki....możesz zaczać się martwić gdy miesiączka się nie pojawi, a temperatura nie spadnie :)

dzis "zrobilismy" test. wyszedl negatywny,czy teraz mizemy byc pewni ze wszystko ok i ciazy nie ma? jutro moja narzeczona ma dostac okres...

Gość yhy20
ciężka stwierdzic czy dostanie bo niepotrzebnie sie stresujecie,nie sadze by to była ciąża...już mama

trudno sie nie stresowac..;/ mowi ze brzuch ma teraz spuchniety jak zawsze dzien przed i w pierwszym dniu wiec mamy nadzieje ze ok...

i okresu nie ma... moja narzeczona zrobila dzis dwa testy i nic... czuje sie tak jak przed kazdym okresem,boli ja brzuch i piersi i jej goraco, jak zawsze...temp. rano niska, wieczorem wyzsza...mamy sie strsowac skoro testy nic nie wykryly???niech ktos doradzi...

Gość tan
idzcie zrobic jutro beta hcg będziecie miec pewność wtedy