Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

botha

Czy ktos jeszcze slucha Grzegorza Turnau?

Polecane posty

Gość tak ale nie tu
tu są same różowe dupy z wydepilowanymi muszelkami :classic_cool:

Gość wie geht es dir
na-u-li-cy-ci-cho-szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niewiem czemu ale mi sie to z ulicą sezamkową kojarzy bezsensu;/

Gość ja słucham
pośpiewajmy razem .. wódka w parku wypita i nie dzieje się nic :D

Gość wiolettta z brzyduli
DLACZEGO? WYTŁUMACZCIE MI?! BŁAGAM! DLACZEGO... " NIE MA MICKIEWICZA?" "I NIE MA MIŁOSZA?"? BO NIEROZUMIEM TEGO FRAGMETU TEKST... W SENSIE ZE UMARLI? Xd

Gość klapekwgumiaku
I dyskusja na poziomie :D Turnaua słucham i słuchać będę...nie lubię poezji śpiewanej :D nie uogólniam, ale Turnaua, tak. Jest jedyny w swoim rodzaju.

W ogole tak mnie ostatnio nastraja na wolne piosenki... co roku najesies mnie sciska na turnau, bartosiewic itd... nawet nie wiem czy to sie daje razem ''jesc'' ale mi pomaga w te zimne smutne jesienne dni...

Boze popatrzcie na te tematy z naglowka... Szukam fajnych dziewczyn do pogadania Autor: misia2101 [dzisiaj 22:08] 99 opinii Dlaczego mezczyzni niedoceniaja kobiet? Autor: agaagusia [dzisiaj 22:08] 45 opinii Mój mąż bardzo nalega na swoją obecność przy porod... Autor: Słowianka82 [dzisiaj 22:07] 40 opinii seks z starszą kobietą Autor: grzesiek87 [dzisiaj 22:07] 46 opinii Chyba jestem psychicznie chora.... Autor: adajana [dzisiaj 22:07] 49 opinii Zajrzyj do

kallissta, zwykłem odpowiadać tak na pytanie "co?" :P Turnau kieruje swoje liryczne przekazy do ludzi wrażliwych i otwartych na poezję, natomiast raperzy kierują swoje przekazy do ludzi znacznie mniej wrażliwych, prostych i zmagających się z innego rodzaju problemami- w sferze pozaduchowej. Np. posłuchaj: Pezet - "Lojalność" ;)

z takich naszych to na spokojny wieczorek KAsieńka moja ulubiona zwana Nosowska:) , Renia Przemyk moze byc, MArtyna...