Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EeeMmm

Wzrost temperatury objawem ciąży??

Polecane posty

W związku z tym,że jest okres w którym łatwo o przeziębienie i grypę, wzrost temperatury wcale by mnie nie zdziwił tylko że... Od 4 dni mam wzrost temperatury do 37,2-5 stopni,czuję się znakomicie (tzn.żadnego kataru,bólu głowy,gardła itp.). Nadmienię,że staramy się z mężem o dzieciątko,więc mamy cichą nadzieję,że to może być oznaką wczesnej ciąży (Tak?) Spodziewanego okresu jeszcze nie ma,ma być za ok. niecały tydzień. Bardzo proszę o pomoc w zweryfikowaniu tej kwestii. Dziękuję z góry

Gość Gratulujemy przyszłej mamie

Gość ja tak miałam i jestem w ciąży
być może, ale mierz kilka razy dziennie i też rano zaraz po przebudzeniu i wieczorem jeżeli zawsze pomiar będzie ten sam, plus, minus jedna kreska to ciąża bardzo prawdopodobna ja miałam 37,2 :)

Wiem,tylko musiałam tu napisać na forum wcześniej,bo mi to spokoju nie daje :) a wiem,że jest tu wiele kobiet,które się już "trochę na tym wszystkim znają".

to możesz jutro zrobić test z krwi, po co czekać do okresu :) jak rano pójdziesz to wynik jeszcze tego samego dnia

ja rowniez tak mialam i bylam w ciazy 4 miesiace temu urodzilam synka. oczywiscie temp. w pochwie :)

Nie w pochwie :o chyba jestem jakaś nie doinformowana,aż mi głupio :/ mierzę termometrem rtęciowym pod pachą... Aż taka duża różnica?

nie ma znaczenia gdzie mierzysz, oby zawsze tym samym termometrem i w tym samym miejscu ciała, w ustach, w pochwie, w odbycie, w uchu czy pod pachą ja mierzyłam normalnie pod pachą :)

Dziękuję za doinformowanie mojej osoby :) mam nadzieję,że moje pytanie nie było zbyt infantylne :p