Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dragonoid

Prosze o rade

Polecane posty

Gość Dragonoid

Elo ziomki. Mam problem, jestem z moja dziewczyna od prawie roku ale ona nie chce uprawiac seksu, a ja bym chcial z nia juz to zrobic. Jak ja przekonac,prosze o rade. Pozdro dla spoko ziomali

Jak będzie chciała to sama da, możesz nadmienić że chciałbyś zamienić rękę w jakąś cieplejszą otulinę bo zima idzie :) i uważaj bo jak będziesz nachalny to rączka Ci pozostanie :)

Widzisz bo to jest tak ze nie wszystkie kobiety sa sexualnymi maniaczkami... hehe... nimfomankami itp... porozmawiaj z nia tak ogolnie... wiesz... delikanie... co sadzi o seksie... jezeli juz to czego oczekuje... http://www.kafeteria.xup.pl zapraszam

Gość lilka19
mysle ze prawdopodobnie nie jest na to gotowa bo jest za mloda wiec jesli naprawde Ci na niej zalezy i na powaznie traktujesz wasz zwiazek i kochasz ja to odpusc sobie ten seks narazie. poczekaj az ona tego bedzie chciala. napewno na to zasluguje. i ciesz sie ze nie leci z pierwszym lepszym do lozka, tylko jest pozadna dziewczyna. napewno odwdzieczy Ci sie za to w zyciu wiernoscia i dobrym seksem;) :p