Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagababy

STRACIŁAM DZIEWICTWO Z KUZYNEm a teraz mam chłopaka i co ja mu powiem

Polecane posty

Gość gagababy

jak on się spyta kogo miałam przed nim...chyba zerwę bo nie wiem co wymyślić,nie miałam wcześniej chłopaka.Jak tłumaczyć,że nie jestem już dziewicą :(

Gość zuzanna234
powiedz ze zrobilas to z kims kogo znalas krotko i kto mieszka daleko od Ciebie. np. w wakacje. taka wakacyjna przygoda:p niestety wyjechal i wszystko pryslo...;)

Gość zazazazauuuu
powiedzz ze brak blony to wina gina

Gość gagababy
no nie wiem czy on coś takiego łyknie , może będzie chciał pytać moją siostrę o tego kogoś co robić :(

Gość gagababy
oo z tym ginem to niezłe.tylko nie wiem czy to się może zdażyć bo nie byłam nigdy,myślicie,że to spoko wersja??

Gość lasenka
a ja mysle ze w ogole mozesz powiedziec mu ze nie chesz o tym mowic. wcale nie musi o tym wiedziec. przeciz to twoja sprawa osobista a jemu... do tego. to moje zdanie. a jak pojdzie pytac sie siostry to chyba niedorozwiniety jest lub za bardzo szczeniacy. wiec odradzam seksu z nim. zreszta sama chyba tez malo masz latek, wiec dojrzej moze do seksu i do zwiazku. masz racje: zerwij z nim

Gość EwaO
A czy w ogóle trzeba o tym rozmawiać? Ciekawszego tematu do rozmowy chłopak nie będzie miał?

powiedz mu, że przemycałaś w tzipie przez czechosłowacką granicę podczas stanu wojennego patisony dla oblężonego Wrocławia powinien łyknąć

Gość nie przesadzaj 2
A co z tego ,ze z kuzynem !!! Kuzyn to tez facet. To bylo i nie ma i nie powinno nikogo obchodzic. Powiedz ,ze jestes mu wierna i nie interesuje Cie ile lasek on przedziurawil wiec niech nie pyta kto byl twoj pierwszy !!!! (jestem facetem!!! dla mnie wazny jest stan na dzisiaj a nie jakies zaszlosci)