Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co teraz

I CO Z TYM ZROBIĆ?

Polecane posty

Gość Nie wiem co teraz

Hej. Przygarnęłam dwa dni temu kotka do domu, ma około 3 miesiące. Mieszka ze mną w pokoju. Póki tata o niczym nie wiedział było dobrze, ale kiedy tata się dowiedział, kazał mi dać go na dwór. Mieszkamy na wsi, więc to niby normalne że koty są na dworze. Zastanawiam się czy dać go już teraz żeby się za bardzo do domu nie przyzwyczaił, czy jeszcze poczekać?

Gość Nie wiem co teraz
jestem dorastającą dziewczyną i coraz bardziej mam chęć i wpadłam na pomysł by swoją vaginę smarować walerianą a kotek mi wylizuje namiętnie swym szorstkim ciepłym językiem. a tata się na to nie zgadza

Gość Nie wiem co teraz
podszywaczu witaj:D Powaznie mówie, bo to, że kot wyląduje na dworze jest więcej niż pewne, a ja nie wiem czy lepiej za młodu go tam dać żeby się nie przyzwyczajał, czy poczekac aż dorośnie troche?

Gość adacojejniewypadad
Kotek jest mały, szybko się przywiązuje, na dworze coraz zimniej, jeżeli ma tam wylądować w środku trzaskającego mrozu, być kompletnie zdezorientowany, to lepiej daj go tam już dziś. Nie będzie musiał tak bardzo cierpieć.

Gość KATIRINKA89
Też miałam kiedyś podobny problem znalazłam dwa małe kocięta tyle że od razu dałam je do stodoły i mają się dobrze:)

Gość cep
na dwór to znaczy mam nadzieję ,że do stajni czy coś w tym stylu ...

Nie może spać w ganku? Albo w stodole zrób mu jakieś miejsce ciepłe... Ale moim zdaniem i tak to kiepski pomysł, żeby takiego małego kota tuż przed zimą wywalać na dwór:/