Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VViolka

dziwne dolegliwosci po stosunku, czy sa powody do zmartwien?

Polecane posty

Gość VViolka

Stosuje antykoncepcje hormonalna a dokladniej plastry, wlasnie koncze 3 opakowanie. przy 2 pierwszych opakowaniach mialam plamienia przy 3 plastrze, zas teraz przy 3 opakowaniu i 3 plastrze mam jakies dziwne dolegliwosci. Np. plamienie pojawia sie tylko wieczorem (nie codziennie) i towarzyszy mu swedzenie (moze swedzenie jest spowodowane podraznieniem po stosunku?). Wczoraj bylo wszystko ok, kochalam sie ze swoim chlopakiem, po stosunku bylam strasznie obolala, jak podmywalam sie wszystko masakrycznie mnie pieklo, bylam troche tam napuchnieta. Dzisiaj jest juz wszystko ok, tzn jeszcze troche boli (ale nie piecze). i tak sie zastanawiam czy te dolegliwosci moga byc spowodowane tylko jakimis urazami mechanicznymi (brak dostatecznego nawilzenia). Kiedys mialam podobne dolegliwosci, ale wymaz nic nie wykazal.....

Gość bdgs
Sugeruję wizytę u gina...widocznie plastry ci nie służą....a swędzenie i pieczenie to nic innego jak infekcja...

tez mi sie wydaje ze plastry ci nie sluza. Poczytaj ulotke o skutkach ubocznych moze tam cos jest? a poza tym ja na twoim miejscu ruszylam bym do gina:)