Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marietta1986

Brzuszek po porodzie,taki jak przed ciążą????

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Otóż po urodzeniu pierwszego dziecka, nie zostało mi nic: zero jakiejkolwiek skóry, po prostu brzuszek taki jak przed ciążą: płaski,zero rozstępów (miałam tylko troszkę jasnych rozstępów na bioderkach i na piersi,ale mało widoczne) itd. Rozmiar ciuchów 36, taki jak przed ciąża, mimo,że w ciązy przytyłam 25kg:ol Nie było oznaki,że wogóle byłam w ciąży. Najbardziej byłam dumna z tego brzuszka... no i teraz jestem w drugiej ciąży, i.... boję się,że ta ciążą zostawi po sobie ślad ;( tzn ten brzuszek!!! Wygląd jest dla mnie ważny nie zaprzeczę,bo ja jestem w swojej skórze i ja chcę się czuć w niej dobrze :( Jak to jest z Wami po drugim porodzie? Czy jest tu mama, która mimo urodzenia drugiego dziecka nie został jej żadny "ślad" po drugiej ciąży? mam nadzieję,że w jakiś sposób mnie zrozumiecie i nie skrytykujecie na wstępie. Pozdrawiam

Gość kolllllllllllllllllllllll
po ciazy nie ma sladu tyle ze karmilam piersia pol roku i szybko mi sie macica przez to zmiejszyla i wrocila na swoje miejsce i tez szybko kg zrzucilam .w ciazy przytylam 10kg

hejka tez jestem w drugiej ciazy i tez mam takie obawy,w pierwszej przytylam 23 kg i tak jak ty nie mialam potem problemowo z brzuszkiem itp a teraz? mam nadzieje ze rowniez wroce do dawnej formy

chyba w drugiej nie bedzie tak latwo... bo juz skora jednak troche rozciagnieta jest z poprzedniej i zazwyczaj brzuch w 2 jest wiekszy niż w pierwszej ale to nie jest reguła ja tez po jednej ciazy i brzuszek płaki :) jak sprzed

no właśnie a co do tej skóry rozciągniętej, to w sumie nic nie było widać że miałam jakąś rozciągniętą itd mam 23 lata,chyba skóra też się szybko "zregeneruje" po drugiej ciąży?

Gość Paula 24
ja mam koleżanke która ma dwójkę a taka szczupła, zero brzucha. Więc da sie:) ja mam jedno dziecko, też zero brzucha po kilku dniach po porodzie, na drugie na arzie sie nie decyduje.

Gość iloraz inteligencji
ja mam dwójkę i nie mam śladów po ciąży, a w tak młodym wieku jeśli nie masz tendencji do tycia, to nie masz sie co martwić.

no ja powiem ze tez brzuszek po porodzie mialam plasciejszy jak przed ciaza, wogole jak zaszlam wazylam 58, a tydzien po porodzie wazylam 53:O przytylam 17kilo i zaraz mi to zeszlo...nogi duzo chudsze(moje wszytskie kozaki poszly w odstawke:O), brzuch szybko sie wciagnal, tylko male rostepy mi zostaly kolo pepka ale to ujdzie, karmilam 10 miechow i tez piersi na tym nie ucierpialy:) i tez CIEKAWA jestem czy tym razem bedzie podobnie a mogloby byc bo komu nie zalezy na dobrym wygladzie;)

Gość 65788
mi niestety została opona i po pierwszym dziecku i po mdrugim,nigdzie tak nie utyłam jak na brzuszku

tez mam znajoma co taka chuda a dwojka dzieci:) pewnie sie da jak cos pocwiczysz ja jestem 87 poki co jedno dziecko 15 ms ale drugiego nie planuje:)

Gość ja wygladam jak przed
ciązą...nie karmiłam piersią i tez mam płaski brzuszek ...do tego sex taki jak przed ciążą:) :D:D:D....jakbym w ciąży nie była...

po pierwszej ciąży żadnych ćwiczeń nie robiłam, ale jeśli będzie trzeba to w drugiej może się zmobilizuje,ale jeśli to będzie skóra rozciągnięta to żadne ćwiczenia nie pomogą,jedynie operacja :P haha