Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuderiewdjsjds

Powracjacy sen

Polecane posty

Gość kuderiewdjsjds

Witajcie! Moze ktos bedzie znal odpowiedz na moje pytanie, moze ktos, kto ma cos wspolnego z psychologia. Dotyczy to snu, ktory nawiedza mnie co jakis czas, srednio co kilka miesiecy. Zdarzenia we snie sa zawsze inne, ale motyw ten sam - sni mi sie moja matka, przez ktora zawsze budze sie z placzem. Nie jestem dzieckiem, mam 27 lat. Czy to ma cos wspolnego z dziecinstwem? Teraz dogadujemy sie dobrze, ale kiedys tak nie bylo. Mama mnie nie rozumiala, gdy bylam nastolatka, nie pozwalala mi wychodzic, tak jak inni moi znajomi mogli, czesto sie klocilysmy, wyzywala mnie, w dziecinstwie bila. Teraz jest inaczej (moze dlatego, ze nie mieszkamy juz razem?). Nie zywie do niej urazu, bardzo ja kocham, wiec skad te sny? Czyzby to bylo tak zakorzenione w mojej psychice, ze daje znac nawet po tylu latach? Czy ktos moglby mi to wytlumaczyc?

Gość wwwwwwwwwww
ja tam myślę,że może jest w twoim otoczeniu osoba , która albo traktuje Cie jak matka, albo po prostu żywisz do niej takie uczucia co do niej , i podświadomość Ci o tym przypomina