Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisia o wschodzie

problem z wodami płodowymi

Polecane posty

Gość kisia o wschodzie

czy komus z Was przesączały się wody płodowe?DUżo tych wód wam odpływało?Podejrzewam u siebie coś takiego,nie jest tego dużo,wkładka wilgotna,majtki na brzegach też,dziś rano czułam jak coś mi leci,na prześcieradle była plama średnicy 1 cm.Jest to przezroczyste,bezbarwne,trochę lepkie

który to tydzień, jeż do szpitala mi sie sączyły dzień przed terminem , bardzo mało pojechałam i dostałam zaraz antybiotyk, zeby mi i małemu zadna infekcja sie nie wdała, urodziłam dzień po terminie 24h ale i tak przez cc

gdy sacza sie wody nie ma reguły że bedzie sie to działo szybko czy po kilka kropel. wszytsko zalezy od tego jak bardzo naderwał sie pecherz płodowy. saczenie wod jest jednak dosc rzadkie i czesto jest mylone ze zwyklymi wodnistymi upławami ktore tez pojawiaja sie w koncówce ciazy. niestety nie masz mozliwosci sprawdzic jak to jest u ciebie wiec natychmiast musisz jechac do ginekologa bo saczenie sie wod grozi zakazeniem wewnatrzmacicznym, niedotlenieniem płodu i innymi powikłaniami. nie zwlekaj

Gość kisia o wschodzie
to 29 tydzień,zaraz jadę do lekarza,dziękuję za odpowiedzi