Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona kicia

Sex z nieznajomym

Polecane posty

Gość zmartwiona kicia

Mam pytanie a zarazem chce opinii czy pojscie do lozka z facetem ktorego znam chwile bo chce mi sie bzykac tak poprostu jest czyms zlym bo moj facet twierdzi ze to jest czyms zlym a dokladnie to daje mi do zrozumienia ze zachowalam sie ja kuuu....!I nie wierzy mi ze mowie mu prawdw kiedy pyta ilu mialam wczesniej(to tak na marginesie)Pozdrawiam i licze na was:)))

Gość Przybysz z Zimbawe
Ty sobie Kpisz? Tylko mi nie mow ze nadal z tobą jest dla mnie była byś już spalona na wieki po prostu to z twojej strony było jest i będzie żałosne.. Chcesz opini: Zachowałaś sie jak kurwa.. A jak byłaś jeszcze w miedzy czasie z facetem to jeszcze gorzej..

Gość lolaoaloaoalalaolalaollaoalaol
tak, tak - a w identycznej sytuacji koleś który wybzykałby pannę poznaną 5 min. wcześniej byłby: "kozakiem", "farciarzem", "stary, ale Ty to kasanowa jesteś" itd. Nie bądźmy hipokrytami, jak wolno jednym to i wolno drugim :classic_cool:

Gość loalloaloalaoalaoalaoalaoalaoa
tak, a potem są związki gdzie główną rozkminą to jest to czego i komu nie powiedzieć :classic_cool:

Gość Przybysz z Zimbawe
Loa.. ty jeszcze duzo o facetach nie wiesz cos mi sie wydaje ze pisze z 13latka co ma podniete z tego ze obciaga:D Co do twojej wypowiedzi.. Nie bzykal bym sie z poznana 5min temu laska bo nie wiadomo gdzie sie szlajala:D i z kim... tak wiec... Co do pozniejszej wypowiedzi:D facet to gatunek ktoremu nie wolno powiedziec wszystkiego ja tam wole zeby mi dziewczyna nie mowila wszystkiego.. Ale znowu bez przesady jak mnie zdradzila to mi powiedziala.

Gość ssatrartsratarrsatrsratrstrsrt
to widać więcej jest takich co miało seks po 5 min. od poznania się :classic_cool: