Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcodoradzcie

Doradzcie prosze

Polecane posty

Gość niewiemcodoradzcie

Witam. W Przyszłym roku w czerwcu mam wesele. Zostało 8miesiecy. Mamy juz sale, zespol, samochod, kamere i fotografa. I pytanie brzmi co jeszcze musze juz zaczac zalatwiac? czy juz sie zajmowac takimi drobiazgami jak np kartki na stoły, zaproszenia itp czy narazie jeszcze odpuscic? A wodka kiedy? Jak to bylo u was? boje sie ze nie zdaze i potem bedzie wszystko naraz

Gość a kosciol czy USC
ja bym teraz to zalatwiala. I jesli skub koscielny, to poradnia i nauki (najlepiej w takiej kolejnosci, zwlaszcza jesli zamierzacie naprawde doszkolic sie w NPR, a nie tylko wysluchac przez dwie godz. nudnego wykladu). Pozniej chyba czas na szukanie sukni i dodatkow. Jesli zaproszenia chcesz sama robic, to tez mozna powoli sie za to zbierac,zeby nie w ostatniej chwili. A wodke to my kupowalismy kilka dni przed, teraz to co najwyzej warto sie zorientowac gdzie najtaniej (polecam Selgrosa)

teraz zaklepcie sobie termin w kosciele. pol roku przed slubem zacznij rozgladac sie za suknia, teraz mozesz podciac koncowki wlosow i zacznij o nie bardzije niz do tej pory dbac. ja kupilam duzow czesniej alkohol bo zapowiadali podwyzki i baaardz mi sie to oplacilo. samodzielnie robilam zaproszenia, ale wiedzialam dokladnie jakie chce wiec samo drukowanie, ciecie i inne takie zajelo mi chyba ze 3 dni, wiec nie musisz sie z tym az tak spieszyc. teraz ustal sobie tez dokladna liste gosci ktorych zaprosisz. jesli planujecie porroz poslubna to mozecie tez teraz juz cos wybrac, dzieki temu mozecie znalezc wycieczke nawet kilkadziesiat % taniej. i to by bylo na teraz.

Gość niewiemcodoradzcie
dzieki bardzo dziewczyny!