Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Minka86

hormonalnego powiekszania biustu

Polecane posty

Moze ktoras z was wie cos na ten temat, slyszalam ze ginekolog moze przepisac takie hormony ktore wplywaja na powiekszenie sie biustu, biore antykoncepty ale nie zgrublam ani nic z tych rzeczy sie nie wydarzylo... nie wiem czy te hormony to jakies tabletki czy moze zastrzyki i czy bierze sie je z anty. bardzo mi zalezy cos na ten temat sie dowiedziec. Nie chce slyszec o naturalnych ziolowych tabletkach BreastFast ani nic tp. bo to pic na wode Z gory dzieki za odp.

Gość z tego co wiem to gin nic nie
zaproponuje-sama mam 70A i to chyba nawet nie ale taki rozmiar kupuje,biore cilest ale nic a nic mi nigdzie nie przybywa po porodzie jestem ponad 3 lata-a moj biust chyba jeszcze maleje :O

Ja tez biore cilest i tez moj maly niedlugo bedzie mial 3 latka i wrazenie zupelnie to samo... :(

Gość źle słyszałaś
ktoś ci jakiś bzdur naopowiadał ! :)

Gość hggghgg
do źle słyszałaś - ty piszesz bzdury :P

nie sadze kolezanka od znajomej brala jakies zastrzyki hormonalne i na nia to zadzialalo, tylko nie wiem na temat tej metody nic i nie wiadomo jak te hormony by wpylynely jeszcze na moj organizm

Gość kajlsjfhs
Z tego co ja wiem, to właśnie tabletki antykoncepcyjne powodują powiększenie piersi. A tak to juz tylko chirurg :P Ginekolog to raczej nie jest od powiększania biustu :P

Gość źle słyszałaś
"slyszalam ze ginekolog moze przepisac takie hormony ktore wplywaja na powiekszenie sie biustu" Kobietki, wierzcie mi, że nie ma nic takiego. Wielkość biustu zależy od genów i od obecności tkanki tłuszczowej. Jedynie nastolatkom, które mają niedorozwój gruczołu piersiowego na tle hormonalnym lekarz może zaproponować leczenie, aby w przyszłości mogły karmić piersią. Ale wtedy leczy się cały organizm, najczęściej przyczyną jest nieprawidłowa praca jajników czy przysadki mózgowej. Obrzęk piersi po tabletkach anty to jeden z ich objawów ubocznych. Nie ma takich hormonów, które wpływały by na zwiększenie tkanki tłuszczowej w biuście i tylko w biuście. Hormony wpływają na cały organizm.

Gość w niemczech to jest
tam podobno przepisuje to ginek

Gość źle słyszałaś
A zresztą, przecież każda z was chodzi do ginekologa, poproście o inne tabsy czy zastrzyki, a nóż podziała ?

Gość źle słyszałaś
tam podobno przepisuje to ginek podaj skład :)