Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MBM

prawie 7 tygodniowe Szczęscie

Polecane posty

Co potrafia Wasze 6-7tygodniowe Maluszki? - unoszą głowkę leżac na brzuszku i trzymają ją przez jakiś czas -uśmiechają się -rozpoznają twarze -przekręcają główkę z jednego boku na drugi -przekręcają się z jednego boku na drugi bok -"mówią" ee,aa, ea, o, - robia coraz więcej minek :D

mój synek ma 2.5 miesiąca i nie lubi leżeć na brzuszku, ale głowkę unosi i w miarę sztywno ją utrzymuje. Od niedawna potrafi zainetersować się zabawkami - bierze je do rączek i do buzi. Mnie i męża od razu rozpoznaje uśmiechając się, jest coraz bardziej rozgadany - codziennie jakimiś nowymi dźwiękami mnie zaskakuje :) Nie potrafi jeszcze przekręcać się na bok (ale główkę obraca).

Gość tshrtgsrhrhjtrs
nie badz zalosna nie posraj sie :O:O:O ja rozumiem ,ze nie mozesz sie naCIESZYC swoim dzieckiem,ale bez przesady:O

Gość moja mała ma 7 tyg
od dawna trzyma głowke w górze jak lezy na brzuszku, od dawna kręci gółwka na boczki

a gdzie tu przesada....?? Ja się chętnie dowiem co potrafią lub nie potrafią inne dzieci w wieku mojego syna... - własnie po to założyłam ten temat :)

Gość moja mała ma 7 tyg
i jak ją połoze na brzuszek to umie polozyc sie na plecki

Gość jakos nie chce mi sie wierzyc
moja mała ma 7 tyg i jak ją połoze na brzuszek to umie polozyc sie na plecki 7-mio tygodniowe dziecko przekreca sie z brzuszka na plecki?? Ok, rozumiem z boczku na plecki, ale z brzuszka?? Przeciez taki malec nie ma nawet wystarczajaco rozwinietych miesni szyjki, nie mowiac juz o plecach i przedramionach, wiec autorko chyba cos sciemniasz :)

Gość nie wierze oj nie
ja tez nie wierze ze 7tyg dziecko przekręci sie z brzuszka na plecki, nie ma mozliwosci takiej

Gość dudiiii
Taaaa....i zaczyna mowic dwoma jezykami w tym jeden to chinski hehehe Dzieci sa wspaniale i ja o tym dobrze wiem bo mam dwojke.Ale nigdy nie mialam az takiego bzika na ich punkcie. 7-mio tyg przekreca sie z brzuszka na plecki :O A swistak siedzi.....

Eh zarty sobie strtoicie dorgi Mamuśki:) Ja sie pytam powaznie co potrafią Wasze pociechy, wiem ze kazde dziecko rozwija się indywidualnie ale porozmawiac przeciez można:)

Gość upuypubbbbbbbbbbbb

Gość A ja wam powiem że takie
Maluchy potrafią wiele. Moja mając jakieś 2 miesiące niecałe też potrafiła się odwrócić z brzuszka na plecy. Nie spodziewałam się tego i chwila nieuwagi i mała spadła mi z łóżka. Na szczęście łóżko nie było wysokie i pod nim gruby włochaty dywan. Nic się na szczęście nie stało. Ale od tamtej chwili nie spuszczałam jej ani na chwilę z oczu.

Gość kfnsleknlfksndklg
Moje 3 miesieczne dziecko skoczyło po ziemniaki na obiad, bo sie skończyły :-)

Gość bbbbbbbbbbbbbtbbbbbbbbbbbbbbbb

Gość a moje 8 tyg dziecko
Potrafi róbić salto, skakać na jednej nodze i kręcić głową do okoła swojej osi

Gość nuie6tukj
moje robi na drutach mi sweterek na zimę ;)

Gość mama malego Danielka
a moje 8 tyg dziecko Potrafi róbić salto, skakać na jednej nodze i kręcić głową do okoła swojej osi Hahahahaha :D:D:D