Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalaaala

dlaczego każdy facet poznany w klubie zaprasza mnie do mieszkania

Polecane posty

Gość lalalalaaala

tak sie zastanawiam,nie piszcie zebym pokazała fote..bo jestem ładna,atrakcyjna tylko nie rozumiem dlaczego ładną dziewczyne kazdy chce przeleciec,czy juz dzis nic sie nie liczy oprócz seksu ;/

Gość loaloaloalaoaloalaolaolaoa
A to od kiedy w klubie się poznaje laski do intelektualnej rozmowy? :classic_cool:🖐️

Gość SzalonaKocica
bo faceci po to chodza do klubow

Gość lalalalalaaa
może macie racje..moze faceci tylko po to chodza do klubu coż ja prawie zawsze jesli kogos poznaje,niezaleznie w jakim miejscu,chce zobaczyc w osobie cos wiecej..no ale coż

Gość wuj dobra rata
oni tez chca zobaczyc cos wiecej: tzipke i tzytzki :)

Gość lalalalaaa
hehe moze zle to ujełam :P wlasnie cos wiecej niz tylko cipke i cycki

po prostu trafiasz na takich co myślą penisem ;) a to że zapraszają do domu niekoniecznie = seks może są jakieś wyjątki od tej zasady

autorko nie jesteś sama z tym problemem... mnie też nowo poznani chcą zaraz ciągać po mieszkaniach i hotelach,zastanawiam się czy to nie czasem dlatego,że nie mam problemów by rozmawiać z ludźmi prawie o wszystkim,w sumie bez zachamowań? :o ...z tym,że ja nie chadzam do klubów ;)

Gość alloaloalaoaloaaoaloalaaloalao
A to jest od razu widać gdzie przyczyna. W naszym zakompleksionym kraju kobieta która ma odwagę i swobodę w gadaniu o seksie od razu jest postrzegana jako taka którą się łątwo zaciągnie do łózka.

tak, stereotypy i myślenie małostkowych ludzików są straszne...mnóstwo ludzi "Bogu ducha winnych" i tak zostaje odpowiednio przez nich zaszufladkowanych,nie ma bata :O ...choć Bóg jeden wie co sami hipokryci robią...

Gość kierowca prezydenta
wielbicielka nie badz zarozumiala, ja odpuscilem sobie ciebie

ktoś musi im gary pozmywać prawda? ja zawsze tak robie, wyrywam laskę w klubie(koniecznie bez tipsów itp), stawiam driny, piwo itp a na koniec proponuję przenosiny do mnie gdzie zdecydowanym ruchem ręki wskazuję kuchnie i zlew i mówiąc "wydałem na ciebie trochę kasy, teraz wypadałoby odpracować" i oczekuję natychmiastowej reakcji.

Gość lalalalaal
ostatnio poznałam kolesia w klubie...fakttycznie całowalismy sie a on do mnie z tekstem"gdzie są babskie kible"