Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

autostopowicz-ka

telefony,telefony...gdzie dzwonić mam?

Polecane posty

Mam małe pytanko dotyczące telefonów. Jakie jest Wasze zdanie nt. telefonów z dotykowym wyświetlaczem? Chodzi mi np. o tel Samsung S3650 Corby Yellow.Czy warto się skusić na taki telefon? Dzięki za wszelkie informacje pozdrawiam

ja nieznosze telefonow z dotykowym wyswietlaczem - wole tradyzyjne - kupilam sobie jakis czas temu dotykowy i wrocilam do poprzedniego modelu - ale znam wiele zwolennikow dotykowych

Gość samsung avila
Ja mam Samsunga Avilę i jestem z niego bardzo zadowolona. Też miałam obawy przed tego typu telefonami, ale przekonałam się że były bezpodstawne.

No ja właśnie tez mam pewne obawy.Moja koleżanka strasznie narzeka, że często telefon np. w torebce sam jej się odblokowuje i dzwoni nie wiadomo gdzie :/ A nie wiecie jak jest z długowiecznością takich telefonów?Bo jeśli chodzi o Nokie to one zazwyczaj żyją -mozna by powiedzieć wiecznie :) (moja już około 5 lat) Samsung jest dobrą firma jeśli chodzi o trwałość materiału?

odnośnie telefonów to ja mogę używać każdego który ma pełną klawiaturę po prostu nie lubię połowicznej i nie umiem na niej pisać ;)

Gość cep
google model fona i poszukaj opinii :)