Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla bratowej siostry

Jaki prezent na chrzciny?

Polecane posty

Nie jestem Matka Chrzestna i zastanawiam jakie prezenty daje troszke dalsza rozdzina, czy tez kolezanki na chrzciny??????

pomozcie, dobre rady mile widziane

Gość dla bratowej sisotry
oo dzieki Ci bardzo, chyba uranko to bedzie dobry pomysl, bo kasy zaduzo nie mam:( i calkiem zapomnialam, ze mozna kupic poprostu ubranko:D dzieki Ci :) A tej kasy to mniej wiecej ile teraz powinno sie dawac??

moze jeszcze mi ktos cos podpowie, zwlasza jesli chodzi o ta kase .. to naprawde wazne dla mnie :) czy 50 zl. wystarczyloby ?? bo mi sie wydaje, ze malo i juz lepiej kupic jakies fajne ubranko albo zabawke?

Gość saadsad
laptop, skuter, quad to taki dzisiajszy prezent na chrzciny. W sumie nie wazne co, wazne zeby drogie bylo

te 300 to sporo by dla mnei bylo i nierealane ale mam nadzieje, ze to od pary.... i wuje i cioci. czy jakos tak;) tak wiec chyba jesli bede sama i kupie cos za max 100, a mam nadzieje, ze znajde cos tanszego to tez bedzie ok

Gość maumau
dobrze kupić coś świętego, jak deprecjonalia, typu krzyżyk ze złota czy srebra. Jak ktoś nie lubi świętości, zawsze może wybrać normalną biżuterię, skromną, która nawiązywałaby do tego świętego sakramentu. Poczytajcie sobie artykuł inny: http://www.zlotoonline.pl/?p=276 - jak się okazuje nie trzeba kupować torebeczek czy innych rzeczy nieodpowiednich dla dziecka

Gość jknhwjkfjk
to zależy jakie masz relacje, jak bardziej ,,chłodne,, i dalekie, to ubranko jest tanim i dobrym pomysłem, albo jakiś duży pluszak, natomiast jeżeli to są bliskie konktakty, to ja bym kupiła dużo pampersów. uwierz mi, że to się najbardziej przydaje! sama dostałam od trzech osób i było to dla mnie wybawienie, raz, że kasa, dwa, że miałam spokój na jakiś czas i wiem, że moje znajome też tak robiły z prezentami