Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

WKURZONA po WIZYCIE U DENTYSTY co sądzicie?

Polecane posty

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

SŁUCHAJCIE. nie wiem co o tym sądzic... a wiec byłam dzisiaj u dentysty, przychodnia z NFZ, zawsze byłam bardzo zadowolona, lubię dentystke która mi robiła, robi szybko, sprawnie i dobrze. ale dzis... były stazystki..., od razu nie chciałam zeby mi robiły, ale było jeszcze troche ludzi wiec nie upominałam sie zeby robiła mi moja p. doktor. Juz to mnie zdenerwowało, bo dlaczego na mnie mają sie uczyć? ciekawe CZY W PRYWATNYCH KLINIKACH PRZYJMUJĄ NA STAZE? WIECIE MOZE?? i.. niestety to trudny ząb( ogóle to borowanie) gdyz był w trudno dostępnym miejscu, na górze prawie na koncu. NORMALNIE TAK SIE Z NIM BAWIŁA..z powodu braku wprawy. NIE DOŚĆ ZE SAMA WIZYTA JEST DLA MNIE BARDZO STRESUJĄCA, TO JESZCZE TA ROBIŁA MI TEGO ZĘBA PONAD GODZINE. pózniej musiała za pomocą igły popryskać na zeba i za mocno nadusiła na strzykawke przez co igła odpadła i na raz wszystko sie wylało, jakby strzeliło, tak sie przeztraszyłam ze az podskoczyłam. na szczescie igła mnie nie zraniła. a pozniej jeszcze jak chciała wyrównac wypełnienie, przejechała mi troche po ustach.. mnienaprawde stersuja wizyty, a jesli jeszcze nie mam zaufania to juz w ogóle.. W DODATKU ZA LEPSZY MATERIAŁ I TAK MUSZE płacic 70 zł. i po wizycie załowałam ze nie poszłam do prywatnego, bo zapłaciłabym prawie to samo

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
chciałabym wiedziec, czy waszym zdaniem to jest normalne zeby borowanie robic ponad godzine? i czy w prywatnych klinikach przyjmują na staze..., dlaczego ja jak nie stac mnie na prywatnego dentyste(podkreslam ze tu i tak płace 70 dych za lepszy materiał) musze byc skazana na stazystke??!!! czy jako klijentka mam prawo nie zgodzic sie na to aby rbiła mi stazystka tylko moja doktor? mam jeszcze 1 zeba do zrobienia, i nie wiem czy tam teraz isc...

Gość no plisssss
odpiszcie coś!

Gość w prywatnej KLINICE
to zapłaciłabyś dwa albo trzy razy tyle

Gość co ty bredzisz
2-3 razy tykle? nie przesadzaj70-80 dych

Gość po pierwsze przed tym jak
studentki sie zabiora za ciebie lekarz powinien sie spytac cie czy sie na to zgadzasz-a ty masz pelne prawo odmowic jesli nie spyta jest to naduzycie po 2 po diabla chodzisz do publicznego i placisz 70zl jak prywatnie zrobisz za 80-90zl z dobrym materialem i znieczuleniem? po 3 trudny zab faktycznie mozna robic 40min-1h a jesli dziewczyna nie miala wprawy to nic dziwnego

Gość gwiazdeczka555
Rozumiem Cie jak najbardziej, ale mysle, ze to wina tej p.doktor, ktora majac osoby na stazu kaze im robic rzeczy, ktore dla nich sa zielone...ja na Twoim miejscu nie zaplacilabym za wizyte, masz do tego prawo, poniewaz igla jej sie odczepila. A gdybys tak ja polknela przez przypadek. Wyobrazasz sobie?Albo wyrownujac plombe przejechala ci po ustach? Przeciez to niesamowite. Prywatnie jest niewiele drozej, ja za plombe ceramiczna i za znieczulenie place od 100-150 zł. zalezy jak duza mam dziure.