Karolinofon 0 Napisano Październik 26, 2009 Dziewczyny podajcie jakies sprawdzone sposoby na doła? Chyba dopada mnie chandra:( Może razem uda nam sie pokonać smutek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pępek świata 0 Napisano Październik 26, 2009 stań przed lustrem i powtarzaj sobie `życie jest piękne,świat jest wspaniały i ja jestem cudowna` i powtarzaj to sobie tak długo aż w to uwerzysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pępek świata 0 Napisano Październik 26, 2009 chodzi o to że jak myślisz negatywnie to przyciągasz do siebie więcej negatywnych myśli, jak myślisz pozytywnie to zaczynasz przyciągać pozytywne myśli. Sprawdz to działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katasha7 0 Napisano Październik 26, 2009 albo idź na zakupy i kup sobie coś ładnego to też działa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolinofon 0 Napisano Październik 26, 2009 A moze ja po prostu jestem zmierzła baba?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xeope 0 Napisano Październik 26, 2009 ja też tak często mam i to chyba jest wina tabletek- niestety... :/ przed ich braniem byłam inna a teraz non stop taka poważna, rozglądam się za lepszym ginem bo nie wiem czy to wina tabsów czy moje urojenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach